Pazar, Nisan 27, 2014

Halide Edip Adıvar penaltılarla finalde!

Bölgesel Amatör Lig’den 3.Lig’e yükselme play off ilk tur maçında Ankara Ostim Stadı’nda Halide Edip Adıvar ile Sorgun Belediyespor karşı karşıya geldi. Normal süresi ve uzatma dakikaları 1-1 sona eren karşılaşmada penaltılarla 3-2’lik skorla Şişli temsilcisi kazandı.


Ostim Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Arda Kardeşler, Cengiz Korucu ve Onur Tanrıverdi Hakem triosu yönetti. 44.dakikada Tayfun Çakal’ın golüyle öne geçen Halide Edip Adıvar kalesinde 60.dakikada Özcan’ın golüne engel olamadı ve 90 dakika karşılıklı gollerle sona erdi. 15’er dakikadan oluşan iki devreli uzatmada da gol sesi çıkmazken mücadele penaltı atışlarına gitti.


Halide Edip Adıvarspor’da Emin ilk penaltı atışını gole çevirdi. 2.penaltıyı Nizamettin kaçırdı. 3.penaltıyı Hamit gole çevirdi. 4.penaltı atışını Okan kaçırdı ve son penaltıyı Halil İbrahim gole çevirdi. Sorgun Belediyespor’da da Metin ve Anıl kaçırdı. Selim ve Serdar topu ağlara gönderdikten sonra son penaltı atışını Emre auta gönderdi ve Halide Edip Adıvar finale kaldı.


HABER: ERHAN HARPUT

2 yorum:

adivarli dedi ki...

Teprikler hepinizin yuregine saglik

cüneyt destanoglu dedi ki...

Tebrikler adıvarim başarılar allah yolunuzu açık etsin 3.lig çok yakın. ..

4x4 Öz Yarımburgazspor!

İstanbul 2. Amatör Lig 11. Grup'ta geçen hafta Esenyurt Gümüşhanespor'u deplasmanda 4-0 yenen Öz Yarımburgazspor bu hafta sahasında ...