Pazartesi, Nisan 28, 2014

Gümüşyakaspor’da ikinci Okan dönemi

Geçtiğimiz hafta son gerçekleştirilen olağan seçimli kongrenin ardından ikinci kez Gümüşyakaspor Kulübü Başkanlığına seçilen Murat Okan, “Gümüşyakaspor’a hizmet eden her dostuma sonsuz teşekkür ederim” dedi.


 


Hafta sonu Gümüşyakaspor Çay Bahçesi’nde gerçekleştirilen seçimli olağan kongrede ikinci dönemi için kolları sıvayan Murat Okan ve tek liste ile girdiği seçimde çoğunluğun oyunu alarak ara verdiği Gümüşyakaspor Başkanlığına geri döndü. Gerçekleştirilen kongreye Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun ve Silivri Belediyesi CHPli Belediye Meclis Üyeleri de katılım sağladı. Kongrenin ardından kısa bir konuşma yapan Gümüşyakaspor Kulüp Başkanı Murat Okan; “Bir dönem ara verdiğimiz kulüp başkanlığına tekrar geri döndük. Şimdi bize düşen kulübümüzü geleceği sağlam bir yapılanma içine sokmak. Bu zamana kadar bizim bıraktığımız bayrağı en iyi şekilde taşıyan Sayın Aydın Algür ve ekip arkadaşlarına teşekkür ederim. Özellikle Aydın Başkan özverili bir şekilde kulübü temsil etmiş ve başarısı için çalışmıştır.


 


GELECEĞİMİZ ALTYAPILARDADIR
Gelecek ile ilgili planlarımızda kulübümüzün tekrar üst liglerde yer alabilmesi için gerekli altyapı çalışmalarına bu sezondan itibaren başlıyoruz. İlçemiz Silivri’nin en büyük mahallelerinden biridir Gümüşyaka. Bünyesinde lise ve ortaokulları mevcuttur. Bunca eğitim kurumu varken altyapıya yatırım yapmamak da olmazdı. Şahsım ve yönetimim geçmişte birçok başarıya imza atmış bir kulübün gönüllü çalışanlarındandık. Şimdi elimizi taşın altına sokup geçmişte yaşadığımız başarıları tekrar hayata geçirmek için canla başla çalışacağız. Biz bize destek olanlarla birlikte daha güçlü bir kulüp olma yolunda emin adımlarla yola çıktık ve çıktığımız bu zorlu yolda da yalnız kalmayacağımıza da eminim” dedi.

HABER: ENGİN AKIN


[gallery link="file" ids="123928,123927,123926"]


 

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...