Pazartesi, Nisan 21, 2014

Deplasman 'Sultan'ı

Bölgesel Amatör Ligi 9.Grup'ta Sultanbeyli Belediyespor, Akçakocaspor deplasmanından 2-0 galip ayrılarak Play Off'lar öncesi moral depoladı.
Akçakocaspor, 4 Mayıs Pazar günü Düzcespor ile oynayacağı Play Off Final maçı öncesi kendi sahasında grup maçlarını 2.olarak katılmayı başaran Sultanbeyli Belediyespor’u ağırladı. Akçakocaspor için bu maç final maçının provası içinde geçmesi bekleniyordu, fakat Akçakocaspor ilk yarıda çok kötü bir futbol ortaya koyunca ilk yarıda goller geldi. İkinci yarıda oyuna denge kuran Akçakocaspor Sultanbeyli Belediyespor kalesinde etkili olamayınca gol atamadı. Müsabakayı Erzurum bölgesi hakemleri yönetti. Eski Akçakocaspor oyuncuları olan Y.Emre, Ozan bu maçta oyunda şans bulurken, Burak tribünde oturdu. Havanın sıcak olmasından dolayı oyuncular sık sık su molası aldılar. Sultanbeyli temsilcisinin Teknik Direktörü Hüseyin Aydoğan bu maçta gençlere yer verdi. Maçtan sonra sahada centilmenlik örneği yaşandı. Bu sezon içerisinde Akçakocaspor hemen hemen her maçta 4-5 sarı kart görürken bu maçta hiç kart görmemesi dikkatlerden kaçmadı. Sezonun son maçı olması nedeni ile tribünler boş kaldı.  Sultanbeyli'den çok sayıda taraftarların bu maç için Akçakoca'ya gelmesi bekleniyordu, fakat tam aksine taraftar gelmedi. Sultanbeyli takımı otobüsle Karasu üzerinden İstanbul'a hareket etti.


Aydoğan: 3.Lig'e adımızı yazdırmak istiyoruz
Hüseyin Aydoğan yaptığı açıklamada, '' Bu yıl şampiyonluk parolası ile lige başladık, fakat ilk yarı başlarında istediğimiz sonuçları alamadık. İkinci yarıda biraz daha toparlandık ve ligde ikinci sırayı aldık. Bu maçta genç oyuncularıma yer verdim. Oyuncularıma verdiğim taktiğe uydular ve müsabakayı 2-0 bitirdiler. Bu ayın 22'sinde çekilecek Play-Off müsabakaları için en iyi şekilde hazırlanıp  bu yıl 3.Lige adımızı yazdırmak istiyoruz'' dedi.




İlk yarıda Sultanbeyli temsilcisinin oyun üstünlüğünü ele geçirdi. Maçın 15 dakikasında Sultanbeyli Belediyespor'dan M.Ali 30 metreden attığı şut Akçakoca kalesine girince durum 1-0 oldu. Hemen ardından 27.dakikada Alperen güzel bir gol daha attı ve durum 2-0 oldu. İlk yarıda çok etkisiz oynayan Akçakocaspor ilk yarıda 2-0 yenik girdi. İkinci yarıda Akçakoca oyunda dengeyi kurdu fakat her iki takım etkisiz olunca ikinci yarıda gol olmadı ve maçı Sultanbeyli Belediyespor 2-0 kanmasını bildi.


STAT: Akçakoca
HAKEMLER: A.Hilmi Kesici***Ahmet Güdül***Rauf Türkmen***
AKÇAKOCASPOR: Hilmi*Kadir**(76.dak.Oğuz),Aytaç**Sefa**Volkan***Batuhan**Kutluhan***Murat*Hasan*(58.dak.Fatih),Onur*(46.Dak.Oğuzhan),Savaş*
SULTANBEYLİ BELEDİYESPOR: Tayfun*(79.dak.E.Sami),Emrah**Alperen**İdris**M.Ali**Caner***Gökhan**
Y.Emre*Can*(52.dak.SaburEkimcan*Anıl**(83.dak.Ozan)
GOLLER: 15.dak.M.Ali,27.dak.Alperen


HABER-FOTOĞRAF: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" ids="122486,122488,122487,122489,122490,122491,122492"]

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.