Perşembe, Nisan 24, 2014

Can Kaplanoğlu: Bu şampiyonluk anılarla dolu

İstanbul Süper Amatör Lig 1.Grup'ta ve Klasman Grubu'nda şampiyonluğa ulaşan Leventspor'da golcü futbolcu Can Kaplanoğlu, şampiyonluğu sonuna kadar hak ettiklerini belirterek, "Bu şampiyonluk, bizim her derdimize koşan ve şampiyonluktan iki gün sonra vefat haberini aldığımız Amaç Şenozan ağabeyimize ve Levent Spor Kulübü camiasına gelsin'' dedi.



'Hep sezon sonundaki şampiyonluğu düşündüm'
Attığı 19 golün yanı sıra kritik gollerle de adından sıkça söz ettiren Can Kaplanoğlu, iki kupanın ardından yaptığı açıklamada, ''Hedefini belirlemiş bir takımda sezona başladım. Gerek başkanımız gerek Amaç ağabeyimiz, gerekse hocalarımız bize sezon sonu olacağımız şampiyonluğu aşıladılar. Çok yetenekli kendini ispatlamış ve en önemlisi karakterli takım arkadaşlarımla sahada ve saha dışındaki arkadaşlıkla takım olduk ve hedefimize ulaştık. Sezonun nasıl başlayıp bittiğini anlayamadım. Hep sezon sonundaki şampiyonluğu düşündüm. Bu şampiyonluk acısıyla tatlısıyla hayat boyu unutamayacağım anılarla dolu. Sezon başı koyduğumuz iki kupa hedefini gerçekleştirdik. Mutluyum, gururluyum'' dedi.


tn_IMG_5098


'Kırılma ve dönüm maçlarımız oldu'
Kaplanoğlu şöyle devam etti: ''Güçlü bir grupta lige başladık. Zorlu maçların ardından 70 gol atıp namaglup olarak grubu şampiyon tamamladık. Grupta ikinci olan Erokspor'un da Klasman Grubu'nda doğrudan Bölgesel Amatör Lig'e yükselmesi, 1. Grup'un kalitesini gösterdi. Şampiyonluğun ardından hocalarımızın isteği doğrultusunda Başkanımız ve Amaç ağabeyimizin gayretleriyle Antalya'da harika bir ara kamp dönemi geçirdik. Arkadaşlığımız daha da pekişti ve hedefimiz daha da yaklaştı. Klasman Grubu'nda kırılma ve dönüm maçlarımız oldu. Takımın kalitesi ve tecrübesiyle bu maçları en az zayiatla atlattık ve bitime 2 hafta kala üst lige çıkmayı, 1 hafta kala da Amaç ağabeyimizin en çok istediği klasman grubu şampiyonluğunu sezonda 109 gol atarak garantiledik. Ne kadar ufak bir avuntu olsa da Amaç ağabeyim hayata gözlerini yummadan kazandığımız şampiyonluğu görebildi. Çok sayıda galibiyet ve 2 şampiyonluk yaşadığım bu sezon için tüm takım arkadaşlarıma, Kulüp çalışanlarına, hocalarıma, Başkanıma ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Bu şampiyonluk Sakatlığımızda, hastalığımızda, doğum günlerimizde bizi yalnız bırakmayan, her derdimize koşan ve yanımızda olan Amaç ağabeyimize armağan olsun. Sen bizim aramızda olmasan bile, biz seni hep yaşatacağız...''


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.