Pazartesi, Nisan 21, 2014

Beştelsiz-Çayırbaşı Özkan maçı 65'te tatil

İstanbul 2.Amatör Lig 4.Grupta, Merkezefendi Stadında oynanan Beştelsiz-Çayırbaşı Özkan maçı, ev sahibi ekibin 2-0 üstünlüğü ile devam ederken, Hakeme saldırı sebebiyle tatil edildi.



Emir Yapıcı, Rabia Şahin, Yusuf Bektaş Hakem triosunun yönettiği ve üst sıraları ilgilendiren maçta Zeytinburnu temsilcisi Beştelsiz, Zafer'in golleriyle 2-0 öndeyken, konuk ekipten 2 futbolcu kırmızı kart gördü. Hakem Emir Yapıcı'nın Sarıyer temsilcisine 3.kırmızı kartı göstermesi üzerine Çayırbaşı Özkan'dan bir futbolcu Hakem'in eline vurdu. Bu esnada soyunma odasına gitmek isteyen "geri geleceğim" dediği iddia edilen Hakem'e Çayırbaşı Özkan'dan bir futbolcunun saldırı teşebbüsü nedeniyle maç tatil edildi.


Bu maçla ilgili kararı TFF İstanbul İl Başkanlığı verecek.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR


 

2 yorum:

Soner dedi ki...

Ali Kemal hocam bu emir yapıcı bizim rami maçını yöneten hakem degilmi hani rami sporda top oynayan

korayyardımcı dedi ki...

bu maç için şu yorumu yapabilirim hakemin penaltı dışında (Gerçi penaltıda tartışılabilecek bir konumda )hakem gerçekten müthiş bir maç yönetti amatör liglerde gördüğüm en iyi hakemlerden diyebilirim verdiği kara nasıl bir baskı olursa olsun üstünde asla geri adım atmadı çayırbaşılı futbolcular çok hakemin üstüne oynadı ben olsam bende aynı kararları verirdim. adamlar top oynamaya gelmemiş zaten vurmaya kırmaya itiraza gelmiş herkese geçmiş olsun bir facia yaşanmadı en azından

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.