Pazar, Nisan 20, 2014

Bayrampaşa Tunaspor, BAL umudunu koruyor

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda Sarıyer Yenimahalle ile Bayrampaşa Tunaspor Takımları BAL için adeta kıran kırana bir mücadele sergilediler. Bayrampaşa Tunaspor ilk yarıda attığı gollerle,Sarıyer temsilcisini 2-1 mağlup ederek, BAL'a direkt olarak katılabilmek adına umudunu korudu.
Her iki Takım adına karşılaşmanın 90 dakikası yüksek mücadeleye ve gol pozisyonlarına sahne oldu .9.dakikada Tunaspor Kaptanı Emin'in ikili mücadele'de kaptığı topla ceza sahasına girerken, sert vurduğu şut Kaleci Uğur Öztürk'te kaldı. 19.dakikada Kaptan Emin'in sol çaprazdan Sarıyer Yenimahalle ceza alanına girdiği pozisyon sonrasında, savunma oyuncusu Samet Akkaya'nın yaptığı sert müdahaleyi maçın Hakemi Sertan Bakan penaltı olarak değerlendirdi. Penaltı atışını gole çeviren Kaptan Emin Tunaspor'u 1-0 öne geçirdi. Bu golden dört dakika sonrasında Tunaspor ceza sahasına 23.dakikada gönderilen yüksek topta, yaşanan karambolde topa son dokunan İsim Sezer Erdoğan oldu ve durumu 1-1 yapan golü attı. 24.dakika'da kornerden gelen topa Emre Vatan'ın yaptığı sert kafa vuruşunu aynı güzellikle kurtaran Tunaspor Kalecisi Selçuk Özkurt topu kornere yolladı. Maçın 36.dakikasında yayın üzerinde rakip savunmaya tek başına pres yapan ve o presin sonucunda Kaleci Uğur'la karşı karşıya kalan Cihan Evin, düzgün bir vuruşla Tunaspor'u tekrar öne geçiren golü atarak skoru 2-1'e taşıdı. İlk yarı Tunaspor'un 2-1 üstünlüğü ile tamamlandı.


İkinci yarı daha arzulu ve istekli başlayan Sarıyer Yenimahalle Takımı oldu. 57.dakika'da Kaptan Arda'nın sert şutu defansa çarparak kornere çıktı. 61.dakikada oyuna sonradan dahil olan Semih Küçük'e yaptığı sert müdahale sonucunda, Samet Akkaya ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı. İşte bu dakikadan sonra Sarıyer Yenimahalle takımı daha çok pozisyon üretmeye ve daha çok gol pozisyonuna girmeye başladı. 78.dakikada Kaptan Arda Gençdoğan'ın kullandığı serbest vuruşta Tunaspor ceza sahası içinde Emre'nin yaptığı roveşeta kaleci Selçuk'ta kaldı. 83.dakikada bu sefer Tunaspor'da oyuna sonradan dahil olan Eren Ziya'nın yaptığı vuruş Uğur'da kaldı. Maçın 90 dakikasında Hakeme itiraz eden Cihan Evin de ikinci sarı kartı görerek kırmızı kartla oyun dışı kalarak Tunaspor'u 10 kişi bıraktı. Geriye kalan uzatma dakikalarında başka gol olmayınca bu zorlu mücadeleyi Bayrampaşa Tunaspor 2-1 kazanarak puanını 20'ye yükseltti ve ligi 6.sırada tamamladı. Sarıyer Yenimahalle Takımı 16 Puanda kalarak Ligi 8.sırada tamamladı.

STAT: Avcılar Belediyesi Firuzköy
HAKEMLER: Sertan Bakan,Salim Şanlıer,Hakan Yoldaş,/Mustafa Bekar
SAHA KOMSERİ: Ferit Bereket
SARIYER YENİMAHALLE: Uğur,Mert,Samet,Emre,Erdal,Fikret,Sezer,(Burak 50dk),Levent,Yunus,(Emirhan 84dk),Arda,Dinçer,(Sefer 75dk)
TEKNİK DİREKTÖR: Ahmet Yılmaz
BAYRAMPAŞA TUNASPOR: Selçuk,Berkay,Arif,Aykut,Orhan,Ahmet,Cihan,Kerem,(Semih Küçük 53dk),Emin,(Murat 80dk),Gökhan,Semih Şahin,(Eren Ziya 57dk),
TEKNİK DİREKTÖR: Ata Haluk Yalın
SARI KARTLAR: Kerem 10dk,Samet 22dk,Erdal 32dk,Gökhan 64dk,Aykut 70dk,
KIRMIZI KARTLAR: Samet 61dk,Cihan 90dk,
GOLLER: Emin 19dk Penaltıdan,Sezer 23dk,Cihan 36dk

HABER-FOTOĞRAF: SELİM AÇAN
www.tunaspor.com


[gallery link="file" ids="122310,122309,122311,122312,122314,122315,122316,122317"]

1 yorum:

yorum dedi ki...

Ahmet hoca bu takimi ne hallere dusurdun . Iyi olan kim varsa kaprislerinle takima kusturdun. Takimin en cok kaliteli oyuncularini kaybettin bi de sucu hic kendinde aramadin. Yazik ki sunu basari olarak goreceksin playofta takimin basinda olacaksin. Ama sonuc yine husran olucak. Keske takim adina bi iyilik yapsanda hemen biraksan. Eminim ozaman baraj macini bu takim kazanir futbolcular bile seni istemezken hala niye ordasin acaba ?? Sariyer yonetimi bala cikmak istiyorsa acil toplanip radikal bi karar almali. Kan degisikliligi herzaman sonuca ulasmistir...

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.