Çarşamba, Nisan 30, 2014

Avcılar Yeşilkent canını zor kurtardı

İstanbul 2. Amatör Lig 2. Grup’ta hafta sonu oynanan Kamilobaspor-Avcılar Yeşilkentspor maçı büyük olaylara sahne olurken konuk ekibi canını zor kurtardı.



Bu sezon ilk kez 2. Amatör Lig’de mücadele eden ve 1998-1999 doğumluların ağırlıklı olduğu bir kadroyla sahaya çıkan Yeşilkentspor grupta ilk ikiye girme amacında olan iddialı rakibi karşısında ilk yarıyı 2-0 öne tamamladı.


y1


Sahaya inip hakemlere saldırıldı
İkinci yarı oldukça gergin geçerken Kamilobaspor 2-2’yi yakaladı, bu arada ev sahibi ekipten iki futbolcu da kırmızı kart gördü. 90+2’de Kamilobaspor penaltı kazandı ancak Yeşilkentspor kalecisi atışı kurtardı. Bunun hemen akabinde Kamilobasporlu futbolcular Yeşilkentsporlu rakiplerine saldırdı. Daha önceden atılan Kamilobasporlu iki futbolcu ve taraftarlar da sahaya inerek hakemlere saldırdı. Hakemleri Yeşilkentspor’un antrenörleri ve yöneticileri kurtardı.


Polis eşliğinde çıktılar
Hakemler ve Yeşilkentspor güçlükle soyunma odasına kaçarken Kamilobasporlu futbolcular Yeşilkentspor’un kapısını tekmeleyerek sözlü tacizlere devam etti. Yeşilkentsporlu yönetici 155 Polis İmdat’ı aradı zira statta emniyet personeli yoktu. Yeşilkentspor yaklaşık 1 saat sonra stattan emniyet güçleri eşliğinde ayrıldı.


İlk başta karşılaşma 90+3’te tatil edildi diye belirtilse de TFF İstanbul İl Başkanlığı’nın sitesinde 2-2 olarak gösterildi. Hakemler kendilerini darp eden Kamilobasporlu futbolculardan şikayetçi oldu ve taraflar karakola gitti.


y2


Yeşilkentspor'dan kınama
Olaylar sonrası Yeşilkentspor’dan yapılan açıklamada, “İlk defa böyle bir olayla karşılaşıyoruz. Bu olaylarda TFF ve İASKF’nin tedbirsizliği de etkili olmuştur. Bu bağlamda TFF, İASKF ve Kamilobaspor’u kınıyoruz” denildi.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.