Pazartesi, Nisan 28, 2014

Artvin'de olaylar nedeniyle maç ertelendi

Artvin'de Bölgesel Amatör Lig play out mücadelesinde Arhavispor ile Artvin Hopaspor arasında oynanan maç, yaşanan olaylar nedeniyle ertelendi.
 
Artvin İskebe Şehir Stadında, Arhavispor ile Artvin Hopaspor arasında  oynanan BAL final maçında, Arhavisporlu Hamdi Şahin, 70. dakikada attığı golle  takımını 1-0 öne geçirdi. Maçın 78. dakikasında da yaşanan bir pozisyon sebebiyle  karşılaşmanın hakemi Cem Balo, Arhavispor lehine penaltı kararı verip bu  kararında etkili olan Artvin Hopaspor'un kalecisi Erhan'a da kırmızı kart  gösterdi.
 
Bunun üzerine Artvin Hopaspor yedek kulübesindeki bir futbolcu sahaya  girerek hakemin kararına itiraz etti. Aynı futbolcu daha sonra saha içerisindeki  bazı futbolcularla yanından uzaklaşan hakem Balo'yu yakalamak için peşinden  koşunca Balo kaçarak soyunma odasına girdi.
 
Bu olayın ardından Artvin Hopaspor'un çok sayıda taraftarı sahaya  girerek rakip takımın futbolcularına ve taraftarına saldırmak istedi. Yaşanan gerginlik sahaya giren İl Emniyet Müdürü Hamdi Selçuk'un  uyarıları ve çevik kuvvet ekiplerinin önlemleri ile daha fazla büyümeden  yatıştırıldı.
 
Maçın gözlemcisi Ömer Akyürek ise çıkan olaylar nedeniyle maçı  erteledi. Maçı, Artvin Valisi Kemal Cirit, Artvin Cumhuriyet Başsavcısı Ömer  Karişit, Adli Yargı ve Adalet Komisyonu Başkanı Mutlu Çat, Gençlik Hizmetleri ve  Spor İl Müdürü Bahattin Yetim, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu da  izledi.


KAYNAK: www.08haber.com

[gallery link="file" ids="123909,123910,123911,123912,123913"]


 

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.