Pazartesi, Nisan 21, 2014

Amaç Şenozan'ın anısına...

Aramızdan zamansız ayrılan çok değerli, kıymetli ADAM gibi ADAM kardeşimiz, arkadaşımız Amaç Şenozan için pazar günü Çilekli tesislerinde son görevler yapıldı.


Şampiyon olan Leventspor için yapılacak kupa töreninin ayrı bir anlamı vardı. İl yöneticileri, futbolcular, yöneticiler, teknik ekip ve sevenleri sahada yerlerini almışlardı. Şampiyonlukta herkes kadar emeği olan ve herkesten daha çok isteyen Amaç ağabeylerinin ruhen ve görsel olarak aralarında hisseden futbolcular gerek giydikleri ile gerek taşıdıkları pankartlar ile gerek maç skoru ile çok güzel bir gün yaşattılar.


Rakip takım sahaya "ACINIZ ACIMIZDIR'' yazılı pankart ile çıktılar ve ADAM gibi ADAM olan Amaç ağabeylerini böyle andılar. ALLAH c.c. onlardan razı olsun.


Maç başlamadan Amaç kardeşimizin sevdikleri sahada yerlerini almışlardı. Ancak sevdiklerinin arasında olan ANNE ve BABA'nın yeri bam başkaydı.  Baba alışıktı böyle maç atmosferlerine... O nedenle hem hüzün, hem sevinç ikisi bir arada idi. Ama anne.. Onu görmek lazımdı. Biricik oğlunun bu camiada bu kadar sevildiğini gözleri ile görmesi onu çok sevindirdi elbette. Her kime baktıysa belkide oğlunu gördü. Bu anlamlı görselliklerin acısını biraz olsun hafiflettiğini tahmin ediyor ve istiyoruz.


Buradan amatör camiadan olupta sahaya gelerek kupa töreni adı altında yapılan anma törenine katılanlara çok çok teşekkür etmek isterim. Elbette buradan katılanların adlarını yazmayacağım , onlardan ALLAH razı olsun. Gelemeyenlerinde elbette kendine göre işleri güçleri vardır , onlarada teşekkür etmek lazım.


Buradan çıkarılacak en büyük ders şu olmalı diye düşünüyorum. Futbolda yada sporun her dalında maçlar kazanılır, kaybedilir, şampiyon olursun veya küme düşersin. Kalıcı olan dostluklar ve sevgilerdir. Giden yanında bir şey götürmüyor.


Aslanlar gibi her zaman DİK olan, söylediği sözün arkasında ADAM gibi duran ve etrafında çok sevilen Amaç kardeşimiz giderken yanında sadece sevgimizi ve dualarımız ile gitti. ALLAH c.c. mekanını cennet eylesin, nurlar içinde yatsın inşallah. Bizler seni tanımaktan çok memnun olduk , bizlere hakkını helal et, bizden yanada haklarımız helal olsun. Seni unutmayacağımızı bil...


YAZI: OGÜN KOCA

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.