Salı, Mart 25, 2014

Sultanbeyli Belediyespor gol oldu yağdı

Bölgesel Amatör lig 9.Grup'ta mücadele eden  Sultanbeyli Belediyespor, Afyon temsilcisi İscehisar'ı 8-0 yenerek Play Off için son 3 maçına odaklandı.

Sultanbeyli 75. yıl stadında oynanan karşılaşmayı, İzmir bölgesi hakemlerinden Niyazi Akyan Ceylan, Hüseyin Aylak ve Bahri Akkayalı Yönetti. Karşılaşmanın yoğun yağan yağmur altında oynandı.

Sultanbeyli Belediyespor maçın başlamasıyla beraber Burak Gürsoy'la önemli fırsatı değerlendiremedi. İscehisar kalesini adeta ablukaya alan temsilcimiz, 12.dakikada ceza sahası dışından rakibini eksilten Serdar Öz'ün şutu, rakibe çarparak ağlarla buluştu1-0. Golden sonra ataklarını sıklaştıran ve oyunu kanatlara yayan Yeşil Beyazlılar, Burak Gürsoy ve Serdal Öz'ün üst üste attığı gollerle ilk yarıda 3-0 lık skoru yakaladı.

İkinci yarıda da istediğini sahaya yansıtan taraf  Sultanbeyli Belediyespor oldu. Orta alanda rakibine top göstermeyen, hızlı paslarla rakip defansın dengesini bozan ev sahibi takım sayısız gol pozisyonuna girdi. 55.dakikada sol kattan gelen topu iyi takip eden Emrah Günden Skoru 4- 0 yaptı. Bu dakikadan sonra oyun rakip yarı alanda oynanmaya başladı. 60.dakikada sahneye kaptan Sertaç Ergen çıktı 5-0.  75. dakikada Yasin Sakaloğlu'nun golü ile skor 6-0 oldu. İlerleyen dakikalarda Burak Gürsoy ve Cihan Güneş in golleriyle yeşil beyazlılar 8-0'lık skoru yakaladı ve maç bu skorla sona erdi.

KAYNAK: www.sultanbeylibelediyespor.org


Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.