Perşembe, Mart 27, 2014

Soğuksuspor’un yeni yönetimi belli oldu

Soğuksu Spor Kulübü, Beykoz Belediyesi’nin katkılarıyla yaptırdığı yeni tesisin açılışına kısa bir süre kala Olağan Kongresi’ni yaparak yeni yönetimini belirledi.


İstanbul 2.Amatör Lig ekiplerinden Soğuksu Spor Kulübü Ahmet Aksun Tesisleri’nde yapılan Olağan Kongre’nin ardından kulübün yeni yönetimi belli oldu. Gerçekleşen kongre, divan başkanlığı seçimiyle başlarken Divan Başkanlığı’na oy birliği ile Abdullah Yümsel seçilirken yardımcılıklarına Yaşar Kesici ve Mustafa Babuz seçildi.


 


İstiklal Marşı ve saygı duruşuyla başlayan kongrede, açılış konuşmasını Başkan Hasan Avcı yaparak kongreye katılım sağlayanları selamladı.


 


Kalan işleri tamamlamak için adayım
Soğuksu Spor’un zor döneminde ellerini yönetimle birlikte taşın altına koyduklarını belirten Hasan Avcı çok sıkıntılı bir süreçten sonra Belediye Başkanı’nın da desteği ile güzel bir tesise kavuştuklarını söyledi. Daha yapacak çok işlerinin olduğunu vurgulayan Avcı, kalan işleri tamamlamak için yeniden aday olduğunu aktardı. Kongrede bulunan üyelerden destek isteyen Avcı, konuşmasını Belediye Başkanı’na, kulüp yönetimine, Soğuksu halkına, kulüp üyelerine ve İsmen yönetim kurulu üyesi Aydın Durmuş’a teşekkür ederek tamamladı.


 


Kısa bir konuşma gerçekleştiren BİSK Başkanı Asım Özdemir; “Soğuksu Spor Kulübü’ne böyle bir tesis kazandıran Hasan Avcı’ya teşekkür ederim. Birlik ve beraberlik olunması halinde başarı da kaçınılmaz olacaktır” dedi.


Soğuksu halkı, Soğuksu Sporlu eski sporcular, Ünlü Aktör Orhan Kılıç, AK Parti Meclis Üyesi Adayı Tuncer Dede’nin de katılım sağladığı kongre, Başkan Avcı’nın teşekkür konuşması ile son buldu.


 


Olağan Kongre’den sonra belirlenen Soğuksu Spor Kulübü yeni yönetim listesi ise şöyle:
Hasan Avcı                           
Aydın Durmuş                      
Tayfun Emanet                      
Volkan Uzun                        
Coşkun Okur                        
Murat Midilli                        
Bilgehan Murat Miniç
Murat Şişli
Orhan Kılıç
Raşit Erdoğan
Murat Çelebi
Önal Sezer
Yılmaz Baykan
Mustafa Emanet
Niyazi Yavuz
Asım Özdemir
Salih Aydın


KAYNAK: http://www.beykoztr.net

Hiç yorum yok:

İfa'nın gençleri 8'de 8 yaptı

İstanbul U-17 A Ligi 12. Grup 8. hafta karşılaşmasında İfa Spor, deplasmanda Sultangazi Sultançiftliği’ni 2-0 yendi.