Salı, Mart 25, 2014

Seyhan'lı İstanbulspor'un çıkışı sürüyor

Spor Toto 3. Lig 3.Grup'ta mücadele veren İstanbulspor A.Ş deplasmanda Kayseri Şekerspor'u 1-0 mağlup ederek teknik direktör Fahrettin Seyhan yönetiminde alarak çıkışını sürdürdü.



Geçtiğimiz sezon Balıkesirspor’da yardımcı antrenörlük yapan, gerek bilgisi, gerekse futbolcularla iletişimiyle ön plana çıkan Fahrettin Sayhan İstanbulspor A.Ş. ile çıkışını sürdürüyor. Ligde oynadığı 27 maçta 12 galibiyet, 10 beraberlik ve 5 yenilgi alan İstanbul Boğaları rakip kaleye 49 gol atarken kendi kalesinde 31 gol gördü ve 46 puan toplayarak iddiasını sürdürdü.


IST2


Fahrettin Seyhan, İstanbul Güngörenspor, Bandırmaspor, Bozyükspor, Gaziosmanpaşaspor, Manavgat Evrenseki, Tepecik A.Ş, Edirne Gençlik, İFA Spor ve Balıkesirspor'da görev alırken bu sezon İstanbulspor A.Ş'nin başarısı için ter döküyor.


HABER: YILMAZ AKTEPE

1 yorum:

şahinler dedi ki...

Fahrettin abi(hoca) gerek ahlakıyla gerekse karakter ve futbol geçmişiyle İFA CAMİASININ ZEYNEBİYE TOPLUMUNUNUN GURUR DUYDUGU KİŞİLERDENDİR.kendisine her nerede olursa olsun desteğimiz surecektir Oley Oley FAHRETTİN SEYHAN ZEYNEBİYENİN ÇOCUĞU FAHRETTİN SEYHAN!!!

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.