Pazar, Mart 30, 2014

Sancaktepespor ikinci yarıda güldü

 İstanbul U13 Ligi 43.Grubun iddialı takımlarından Taşdelenspor, Alemdağ Stadında grubun güçlü takımlarından Sancaktepespor'u misafir etti. Çekişmeli geçen mücadeleyi ikinci yarıda bulduğu gollerle kazanan deplasman takımı Sancaktepespor haftayı 3 puanla kapayan ekip oldu.

Okan Coşkun'un mükemmel şekilde yönettiği mücadeleye hızlı ve kazanma arzusu ile çıkan takımlar yoğun yağan yağmur altında oynadıkları mücadeleci futbolla göz doldurdular. Karşılıklı ataklarda birbirlerine üstünlük sağlayamayan ekipler ilk yarı gol sevinci yaşayamadılar.

İkinci yarıdada eşitliği bozmak isteyen iki ekibin mücadelesinde, pozisyonları iyi değerlendiren deplasman takımı Sancaktepespor bulduğu gollerle maçı kazanmayı bildi. 50.dakikada Yusuf ve 56.dakikada Yunus Emre ile iki gol sevinci yaşayan Mavi Beyazlılar mücadeleden 2-0 galibiyetle ayrılan taraf oldu. Bu galibiyetle 3 puanın sahibi olan Sancaktepespor önümüzdeki hafta evinde Sultanbeyli Belediyespor'u misafir ederken, 3 puanda kalan Taşdelenspor ise deplasmanda Sultanbeylispor'un misafiri olacak.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="118691,118692,118693,118695,118696"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...