Salı, Mart 25, 2014

Şampiyon Dikilitaşspor

İstanbul U14 Ligi 7. Grubta şampiyonun belli olacağı baraj maçında  Dikilitaşspor ve Tepebağ Kültür takımları Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadında karşı karşıya geldiler.

Gruplarında ilk iki sırayı alıp ikili averajları eşit olan ve Baraj maçına kalan takımların mücadelesine ekipler hızlı başladılar, defans güvenliğini elden bırakmayan iki takımda oynadıkları güzel futbolla taraflı tarafsız herkesin alkışını aldı. Zeytinburnu temsilcisi Tepebağ Kültürspor'un etkili olduğu dakikalarda Dikilitaşspor defansı, kaptanları Hamca Hacıoğlu'nun önderliğinde başarılı savunma yaparak tehlikeleri atlattılar. Karşılıklı geçilen ataklardan gol sesi çıkmayınca ilk yarı 0-0 eşitlikle geçildi.

İkinci yarıya Beşiktaş temsilcisi Dikilitaşspor hızlı ve etkili başladı, sağlı sollu ataklarla Tepebağ Kültür kalesinde pozisyon arayan Kırmızı Beyazlılar 48.dakikada galibiyet golünü buldu, Affan'ın yaptığı ortaya iyi yükselen golcü Emre Ayyıldız şık bir kafa vuruşu ile takımını 1-0 öne geçiren golü kaydetti. Galibiyet golünden sonra dahada etkili oynayan Çetin Susamış'ın talebeleri 55.dakikada farkı arttırdılar, Samet'in akıl dolu ara pasında Mete'ye sadece dokunmak kaldı 2-0. Bu golle iyice rahatlayan Beşiktaş temsilcisi 65.dakikada frikikten Burak Ceylan'ın mükemmel golü ile maçın skorunu belirledi 3-0. 

Maçın son düdüğüyle şampiyonluğunu ilan Dikilitaşspor'lu futbolcuların sevinçleri ve Çetin Susamış hocalarına karşı yaptıkları sevgi gösterileri görülmeye değerdi.


HABER: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="118020,118021,118022,118023,118024"]

Hiç yorum yok:

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.