Pazar, Mart 23, 2014

Şafak 76 yemekte bir araya geldi

İstanbul 1.Amatör Lig ekiplerinden Şafak 76, sezon açılış yemeğinde bir araya geldi.
Sezon açılış yemeğine Dünya Caferi Alimler Birliği Başkanı Hasan Karabulur, Şafak 76 Spor Klübü Başkanı Ahmet Kıran, İmam Ali Cami Derneği Başkanı Musa Şeren, İstanbul 3.Bölge CHP Millet Vekili Ali Özgündüz, Bağcılar CHP Belediye Başkan Adayı Muhammed Çakmak, Bağcılar MHP Belediye Başkan Adayı Hacı Murat Yumlu, Bağcılar Belediye Başkan yardımcısı ve bir çok Meclis üyeleri ve Şafak  76 Spor’a Gönül veren taraftarların katılımıyla gerçekleşti.


Programa Hacı İzzet Uçar'ın Kuranı Kerim Tilavetiyle başlandı. Kuranı Kerim Tilavetinin ardından program ŞAFAK 76 Spor klübü Başkanı Ahmet Kıranın konuşmasıyla devam etti. Başkan Ahmet Kıran, bu güzel günde bizi yanlız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum birliğimiz daim olsun diyerek konuşmalarına başladı. Ahmet Kıran Hedeflerinin her kategoride Şampiyonluklar kazanmak ve Gençlerimizin kötü alışkanlıklardan uzak tutarak gençlerimizi spora kazandırmaktır dedi. Konuşmasını son bölümünde bugüne kadar kulübe yardımı olan herkese teşekkür ederek sözlerini bitirdi.


Ahmet Kıranın ardından konuşma yapan Dünya Caferi Alimleri Başkanı Hasan Karabulut, gençlerin kötü alışkanlıklardan uzak durarak spora yönelmelerinin temel amaçları olduğunu söyledi. Konuşmalarını takıma ve yönetime başarılar diyerek bitirdi.


Programa CHP Bağcılar Belediye Başkan Adayı Muhammed Çakmak'ın konuşmalarıyla devam edilirken Muhammed Çakmak göreve gelmeleri takdirde temel amaçlarının gençleri kötü alışkanlıklardan uzak tutmak ve spora yönlendirmek olduğunu söyledi ve bu güzel programa davet edildiği ve katıldığı için duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmalarını sonlandırdı.


Muhammed çakmağın ardından ; Bağcılar MHP Belediye Başkan Adayı Hacı Murat  Yumlu konuşmalarını yaptı. Murat Yumlu, amatör kulüplerin ne kadar zor şartlarda ayakta durduklarını bildiğini ve Göreve gelmeleri takdirde amatör kulüplere yatırımlar yapacaklarını söyledi. Murat Yumlu Bağcılar’a Amatör değil profesyonel bir takımın yakışacağını ve amaçlarının bağcılardan profesyonel bir takım çıkartmak olduğunu söyleyerek konuşmalarını bitirdi.


İstanbul 3.Bölge Millet Vekili Ali Özgündüz, ŞAFAK 76 spor kulübüne ne yapılması gerekiyorsa yapılacağının sözünü vererek konuşmalarına başladı; Ali Özgündüz ŞAFAK 76’ yı daha üst Liglerde görmek istediğini söyleyerek sözlerini bitirdi. Programda ŞAFAK 76 Spor Kulübünün ilk günden bu güne kısa bir slayt gösterisi izlendi ve duygusal anlar yaşandı. Program yemek dağıtımıyla sonlandı.


HABER: MUHAMMET ALİ BAYDEMİR
FOTOĞRAF: HÜSEYİN YAZICI


[gallery link="file" ids="117391,117381,117382,117386,117385,117384,117383,117387,117388,117389,117390"]

14 yorum:

ali dedi ki...

kardeş kulübümüz dedikleri ifa nerde.

kardes dedi ki...

Maçta kardeşim camiya nın ismini yuceltmek için mücadele ediyor. Bosver sen yemek ye hayirli ugurlu olsun

DEVRİYE dedi ki...

KARDEŞ Kulübümüz ŞAFAK 76 ya başarılar dileriz

ali dedi ki...

devriyeli onun içinmi size futbolcularının lisansını vermedi şafak76

ali dedi ki...

Kardeş yemek cumartesi maç pazar uyanda balığa gidelim

devriye(cevap) dedi ki...

devriye adına yorum yazan arkadaş sen gerçekten devriyeli değilsin pc başında onlardanmış gibi yorum yapan birisin belki devriye grubunun bu yazdığından haberi bile yok. zor zamanında sezonun bitmiş olmasına rağmen para karşılığında olursa olur olmazsa futbolcunun lisansını vermem diyen şafak76dan ifamıza kardeş olmaz uğraşmayın herkes kendi yoluna.

kadir dedi ki...

Kardeşlik gönülden gelir ,ona göre de yaşanır.Aile içerisinde kardeşler arasında problemler ,anlaşmazlıklar olabilir ama o orada kalır.
Transfer olayı ile ilgili burada söylenenler olayın esasını bilmeden yapılan yorumlardır.
Bu konuyla ilgilide iki kulubun başkanı aralarında konuşmuş,yanlış anlaşılmalar ortadan kalkmıştır.
Sadece dışarıdan duyulanlarla bu konuyu uzatmak kimseye fayda sağlamaz.

felix dedi ki...

gerginliği filan boşverin de biraz gülümseyin.
sakallı bıyıklı abilerin arkası kocaman pembe
fiyonklu sandalyelerdeki görüntüleri çok komik yaa...

devriye dedi ki...

kardeşler arasında bazen sıkıntılar olabilir. Bu aile içi problemdir asıl ali sen kimsin ki bu aile içi problemi buraya yansıtıyorsun. Kimsenin de zoruna gitmesin ŞAFAK 76 Bizim kardeş kulubümüzdür

ali dedi ki...

kadir bey iki başkan görüştü doğrudur ama hallolmamış ki ifa başkanını yemeğe gelmemiş belkide çağırmadılar. Başkan bildiğim Şafak76 üyesidir aynı zamanda. şafak 76 adam akıllı özür bile dilemedi şu ana kadr.

kadir dedi ki...

Ali arkadaşım,bu konuların konuşulacak yeri burası değildir.İki başkanda aynı toplumun insanı,ikisi de iyi arkadaşlardır.
Onlar her zaman da görüşüyor zaten. İşleri çıkmıştır yemeğe gelememişlerdir canları saolsun .

O dönemde ki yaşananlarda şu haklı bu haklı demek için ,tek taraflı düşünmemek lazım.O nedenle iki kulubun de kendine göre haklı sebebleri elbet vardır.O nedenle özür dilenecek bir durumun söz konusu olacağını düşünmüyorum.

En güzeli bu konuyu burada kapatıp , her iki kulubümüze de başarılar dileyelim.Özellikle İfa Spor'a Bölgesel Amatör Lig'e çıkma yolunda canı gönülden desteklerimizi verelim.
Özelikle bu günler , küçük meselelere takılma değil ,birlik olma günleridir.

Ebuzer Özgündüz dedi ki...

S.a. İfa Spor ve Şafak76 kardeştir. Şafak76 bir ailenin hükmü altına girmiyorsa bu o aileyi bağlar, biz Zeynebiyelileri bağlamaz. Herkes haddini bilsin! Kendi düşmanlığını toplumun düşmanlığı gibi göstermesin. Delikanlı adam toplumun ardına sığınıp ayak oyunları yapmaz. Bu konuları da böyle yerlerde açmaz. Açarsa da ağzının payını alır.!. Adına gurban, özüne yox Ali.

sebo reis dedi ki...

Burara yalandan yere bos bos konusmayin ifayla safak kesinlikle kardes kuluptur biz yemek gezmek icmek icin kardes degiliz kotu gun kardesiyiz ben ve gurubum safak icin olur oldururuz kardeslere selamolsun fitnelere allahin laneti olsun...

Şafak76 dedi ki...

Ben bir Şafak76 taraftarıyım ve ebuzer beye sorarım siz kardeşiniz şafak76 kulübüne kaç sefer ziyaret ettniniz.Yemekte kaç para bağış yaparak bize destek oldunuz. Ben hergün kulüpteyim hemen hemen. siz şafak76 desteklemiyorsunuz ama biz şafak76 olarak sizin her macınıza geliyoruz. lafla kaedeşlik olmaz biz gardaş arıyoz kardeş değil anladın mı ? En büyük İFA&ŞAFAK76

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.