Pazartesi, Mart 24, 2014

Remzi Aydın Öz Alibeyköyspor'u ziyaret etti

30 Mart 2014 Pazar günü yapılacak olan Yerel Seçimlerde AK Parti'den Eyüp Belediye Başkanlığına Aday olan İl Genel Meclis Üyesi Avukat Remzi Aydın, Öz Alibeyköy Spor Kulübünü ziyaret etti.



Kulübe gelişinde Öz Alibeyköyspor Başkanı Metin Çırpan ve Yönetim Kurulu tarafından karşılanan Remzi Aydın, Eyüp’teki futbol statlarının yenileneceğini ve birçok mahalleye spor kompleksi yapılacağını belirtti. Öz Alibeyköy Spor Yönetim Kurulu ve Üyelerinin sorularını cevaplandıran Remzi Aydın Spor kulüplerine her zaman destek olacaklarını ifade etti. Belediye Başkan Adayı Remzi Aydın ziyarette şunları söyledi:


 


“Seçim çalışmalarımız sırasında tüm Eyüp’ü dolaştık. Karadolap ve Çırçır’da tapu, mülkiyet ve alt yapı sorunları var. Bugün Çırçır’ı dolaştık. Çırçır’da çok güzel binalar yapılmış, insanların yüzleri gülüyor. Tapularını alan ve yeni binalar yapan Eyüplülerle görüştük. Tapu ve mülkiyet gibi sorunları ön planda tutularak bu sorunların çözümünde mevcut Belediyemiz ve Başkanımız çalışmalar yapmışlar. Eksikleri de inşallah biz göreve geldiğimizde tamamlayacağız. Bu arada biz spor, gençlik, eğitim ve sağlık konularında projeler gerçekleştirmeye daha çok ağırlık vereceğiz.”


 


Gençlerin eğitimine çok büyük önem verdiğini ve bu konudaki eksiklikleri gidermenin en baş görevleri olduğunu ifade eden Aydın, “Eyüp’te en büyük hayalimi gerçekleştirmek istiyorum. 10-20 yaş arasındaki gençlerimizin boş vakitlerinde spor, kültür veya sanat dalından biriyle uğraşmasını hedefliyoruz. Öz Alibeyköy Spor gibi tesislerimizi gençlerin boş vakitlerini değerlendirmeleri için tahsis edeceğiz. Bu tür yerlerle proje ortaklığı yapacağız. Öz Alibeyköy Spor gibi tesisimiz bu projemizin temel taşlarından biri olacak. Bu arsamızın olduğu yere güzel bir spor kompleksi yapmayı planlıyoruz. Büyükşehir’le görüşmelerimiz sürüyor. İnşallah güzel haberi seçim sonrası sizlerle paylaşacağım. Sosyal ve spor faaliyetlerinin olabileceği modern ve büyük bir tesis yapacağız.” dedi.


 


YEREL FUTBOL SİTESİ


 


[gallery link="file" columns="4" ids="117779,117780,117781,117782,117783,117784,117785,117786,117787,117788,117789"]

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...