Cuma, Mart 21, 2014

Öz Nakkaş gümbür gümbür

İstanbul 2. Amatör Lig 3. Grup’ta şampiyonluk mücadelesi yapan Öz Nakkaşspor sahasında oynadığı Dağyenicespor maçını farklı kazanarak ligdeki dördüncü maçını da kazanarak ‘dörtte dört’ yaptı.



Sezon başında flaş transferlerle isminden söz ettiren Öz Nakkaş güçlü kadrosuyla pazar günü bir başka Çatalca takımı Dağyenicespor ile Hadımköy Stadı’nda karşılaştı. Baştan sona Öz Nakkaşspor’un üstünlüğü ile geçen karşılaşmada Mavi-Beyazlılar 28. dakikada Ali Gürdal’ın attığı müthiş kafa golü ile 1-0 öne geçti. Golün hemen arkasında 33. dakikada Feyyaz orta sahadan kendi topuna yaptığı driplingle Dağyenice defansını bir anda oyundan düşürdü ve kaleci ile karşı karşıya kaldı; düzgün bir vuruşla topu ağlara gönderdi...
İlk yarı 2-0 tamamlandıktan sonra ikinci yarı 55 ve 78 dakikalarda Salih Yüşa 81. dakikada da Emrah Eroğlu’nun attığı goller koru belirledi: 5-0. Öz Nakkaş puanını 12’ye çıkardı.
Maçta özellikle Nakkaş taraftarının da maça katkısı çok büyüktü. Oyuncularla tek vücut gibi takım oyuncusu gibi hiç susmayıp tezahürat yaparak tam bir 12 numara rolü oynadılar. Neşeli tezahüratları ve besteleri ile maça renk kattılar. Başkanından yöneticisine yaşlısından gencine herkes tribünde takımı ateşledi ve galibiyette oyuncuların moral kaynağı oldu.


Yerel Futbol Sitesi

1 yorum:

Bülent Gürel dedi ki...

bu takım şampiyon olur mımarsınan'ın değerli kaptanı ve iki muthış oyuncusu varsa her turlu şampiyon. Yüşa zaten boşuna topçu olmuş leblebici olsaymış leblebı gıbı gol atar o çunku ;)barbaros abı ne zaman ne yapacağı hiç belli olmaz adamın ağzının içine top atar yusuf ise koşmuyo gıbı gözukur ama top ayağına yapışır adeta ilginç golleri vardır. sevgilerimle kulübe kaptanı bülent :D

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.