Salı, Mart 25, 2014

Öz Nakkaş dışarıda 'Celal'lendi

İstanbul 2. Amatör Lig 3. Grup'ta şampiyonluk adaylarından Öz Nakkaşspor Büyükçekmece temsilcisi Celaliyespor'u deplasmanda 4-0 mağlup etti



Celaliye Stadı'ndaki mücadele gergin bir havada oynandı. Zaman zaman oyun içinde sert darbeler yaşanırken gerginlik yedek kulübelerine de yansıdı. Hakemin yönetimi iki ekibin de tepkisini çekti.


Maça her iki takım da kontrollü başladı. İlk dakikalar Celaliye atakları ile geçse de Öz Nakkaş 10. dakikadan itibaren maça ağırlığını koydu ve 90 dakika boyunca futbolu mücadelesi ve golleri ile maça damgasını 3 puan ve 4 golle vurdu. Çatalca temsilcisinin gollerini Emrah, Salih Yüşa, Serkan ve Nihat atarken, maça damga vuran isim çalışkanlığı attığı ve attırdığı gollerle genç Salih Yüşa oldu. Orta sahada ise çalışkanlığı ve tecrübesi ile Öz Nakkaş'ın 6 numarası Serkan Tuna takımın en iyilerindendi. Celaliye tarafından da takımın en iyisi kalecileriydi. Bu sonuçla Mavi-Beyazlılar puanını 15'e yükselterek zirveyi bırakmazken Celaliye 7 puanda kaldı.


Öte yandan maçın hakeminin forma benzerliğinde ev sahibi takıma forma değiştirme mecburiyetinin üstüne gitmeyip durumu gözardı etmesi konuk takımın tepkisini çekti. Öz Nakkaşspor cephesi, Celaliyespor'un elinde yedek forma olmasına karşın teknik direktörlerinin forma değiştirmemekte direndiğini öne sürdü.


Yerel Futbol Sitesi

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.