Perşembe, Mart 27, 2014

Örüklü, Spor Kulüpleri temsilcileriyle buluştu

Esenler Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mimar Mahmut Aksal Örüklü, Esenlerde faaliyet gösteren Spor Kulüplerin temsilcileriyle bir araya geldi.



Gazete Esenlerin organizatörlüğünde düzenlenen kahvaltı programında Esenlerdeki gençlerin spor çalışmalarını değerlendirmek üzere bir araya gelinirken, Belediye Başkan Adayı her şeyin çözüme kavuşacağını vurguladı.


 


Kahvaltı programına, Esenler Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mahmut Aksal Örüklü, eşi Esin Örüklü, Gazete Esenler imtiyaz sahibi CHP Esenler Belediye Meclis üyesi Adayı Hasan Gürsoy,  Esenler Kulüpler Birliği ve Esenler Tokat Spor Başkanı Gültekin Kaya, Esenler Spor Kulüp Yöneticisi Osman Keşkekçi, Esenler Yavuzselim Spor Kulüp yöneticisi, Esenler Turgutreis Spor Kulüp Başkanı Bahattin Ayar, Atışalan Spor Kulüp Yöneticisi Emin Tetikli ve Üçyüzlü spor kulüp Antrenörü Hilmi Dereli katıldı.


Esenler yerelinde Spor Kulüp çalışmalarının mevcut durumu, eksiklikler ve yapılması gereken öncelikli hizmetler karşılıklı fikir alış verişinde bulunularak değerlendirildi. Spor Kulüp temsilcilerinin ve katılımcıların değerlendirme yaptıkları konu başlıkları;


 


*Yerel yöneticilerin Spor Kulüp çalışmalarına yaklaşımı,
* Engelli bireylerin Sosyal Hayata katılımlarının önündeki Engeller,


 


*Komşu ilçelerdeki Spor Kulüplerinin çalışmaları ve Belediyelerin Spor Kulüplerine bakış açısı ve hizmet yaklaşımları,


 


*Özellikle Esenlerde spor tesislerin durumu ve faaliyet gösteren spor kulüplerinin antrenman sahasın olmaması. İlçedeki gençlerin sporla kaynaştırılması için spor tesislerinin ivedilikle yapılması.


 


* Esenler halkının sporla buluşması sporcu bireylerin ve ailelerinin, Sportif ve sosyal aktivitelerin oluşturulması gençlerin başka kötü alışkanlıkların kazanılmaması


 


* Esenlerde Spor kulüpleriyle birlikte Gençlerin bir araya gelebileceği Meclislerin kurulması, Kent Konseyinde Spor Kulüplerin ve sporcuların yerel yönetişime etkin katılımlarının sağlanması


 


* Esenlerdeki Kentsel dönüşüm çalışmaları içerisinde spor alanların oluşturulması gibi birçok konunun karşılıklı değerlendirmelerin yapıldığı kahvaltı programı yaklaşık 3 saati buldu. Esenler Cumhuriyet Halk Partisi Belediye Başkan Adayı Mimar Mahmut Aksal Örüklü’nün şahsen yapılan bu kahvaltı programının çok verimli geçtiğini, Esenlerde Spor Kulüplerin çalışmalarının 30 Mart’ta seçildiği zaman çözeceğini ifade etti.


 


Örüklü  “Yerel Seçimler sürecinde çalışmalarımız hızla devam ediyor. Esenlerde 1967 yılından beri yaşayan içinizden biriyim, Esenlerin sorunlarını çok iyi biliyorum burada iki dönem meclis üyeliği yaptım, bu anlayış Esenleri 20 yıldır yönetiyor. Hiçbir şey yapılmadı. Anadolu’nun 20 bin nüfuslu ilçesinde bütün Kamu kurum binaları var. Burada yeni yapılmış bunu da bir lütufmuş göstermenin ne anlamı var yapmadıysanız bu sizlerin hatası. Halkımıza reklam ve alay etmenin ne anlamı var. Sizin sorunlarınızı yerel basından takip ediyorum ve biliyorum” dedi.


 


Esenler şiddetle yeni bir plana ihtiyaç olduğunu, değişecek planın içinde her şeyin çözüme kavuşacağını vurguladı. Devamla Örüklü “Yapılan planlarda nüfusumuzun 360 bin gözüküyor. Hâlbuki şuan ilçe nüfusumuz 500 bin ne eğitim, ne sağlık, ne trafik, ne otopark nede Kentsel Dönüşüm sorunları bu planla çözümlenir. Düzenlenecek planlarla spor alanları artacak. Esenlerde mevcut spor alanlarından daha fazla olacak. Dolayısıyla gençlerimiz için spor alanları ve etüt merkezleri oluşturacağız. Düzenleyeceğimiz projelerle Esenler halkını ve Esenler Belediyesini spora desteğini sağlayacağız.


 


Spor Kulüplerin temsilcileri de öncelikle kahvaltı programına ev sahipliği yapan Hasan Gürsoy’a teşekkürlerini belirterek Esenlerde Spor Kulüplerin daha etkin olabilmesi için siyasilerin kendilerine sahip çıkmasını, sorunlarını ve sıkıntılarını dile getirdiklerinden dolayı Esenler Cumhuriyet Halk Partisi’ne ve Sayın Örüklü’ye teşekkürlerini ilettiler.


 


Gayet samimi ve sohbet ortamında gerçekleşen kahvaltı programında Spor Kulüplerin Temsilcileri Siyasi Partilerden, Yerel Seçimlerde aday olan Belediye Başkan Adaylarından, Meclis üyesi adaylarından, Muhtarlardan, Stk lardan, toplumu oluşturan tüm kişi, kurum ve kuruluşlardan Esenlerde Spor Kulüplerin çalışmalarına destek çıkılmasını, Spor Kulüplerin sorunlarına çözüm üretilmesini taleplerine eklediler.


 


KAYNAK: http://www.gazeteesenler.com

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...