Pazartesi, Mart 31, 2014

Nerede kalmıştık?

Bölgesel Amatör Lig’de son 3 hafta kaldı. 24ncü maçlar, bu hafta sonu sahnelenecek.


Karasu lidere kilitlendi
Karasuspor, Serdivanspor ve Adapazarıspor’un ilimiz adına ter döktüğü Bölgesel Amatör Lig 9ncu Grubu’nda sıra geldi 24ncü randevulara. Daha önce sınav nedeniyle hafta içi maça çıkan, geçtiğimiz hafta sonu da seçimler nedeniyle dinlenen takımlar, son 270 dakikayı düşünüyorlar. Buna göre, eğer bir değişiklik olmazsa 6 Nisan Pazar günü yapılacak olan 24ncü hafta maçları yine zorlu geçecek. İl sıralamasında zirvede bulunan Karasuspor, konuk olacağı lider Arnavutköy’ü yenmek için hazırlanıyor.

Kontenjan verilecek mi?
Serdivanspor’un iç sahada Sultanbeyli Belediyespor’u ağırlayacağı, Adapazarıspor’un da Eskişehir Sağlıkspor’u konuk edeceği haftadan çıkacak sonuçlar, grubun seyrini değiştirecek cinsten. Bu arada kamuoyu Bölgesel Amatör Lig’de düşecek takım sayısını sormaya başladı. Sakaryaspor’un düşmesi halinde BAL’da nasıl bir kontenjan olacağı ve ilimiz takım sayısının 3’ten 4’e çıkarılıp, çıkarılmayacağını merak ediyor. Eğer kontenjan verilmezse, il sıralamasında lider olan kalacak, ikinci takım, Süper Amatör Lig Play-Off’undan çıkan liderle baraj oynayacak.  


YAZI: SİNAN KOLCU

Hiç yorum yok:

İFA'dan kritik galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 2.Grup'ta 27. hafta karşılaşmasında İFA Spor ile ligden düşmesi kesinleşen Kocaeli temsilcisi Yuvacıkspor Halkalı İF...