Cumartesi, Mart 22, 2014

Modafen, Kartal Bulvarspor'u liderlikten indirdi

İstanbul U19 Ligi 20.Grubun güçlü takımlarından Modafen, Alemdağ Stadında grubun lideri Kartal Bulvarspor'u misafir etti. Zorlu geçen 90 dakikada rakibine 3 gol atarak maçı kazanan  Modafen, Kartal Bulvarspor'u liderlikten etti.


Oğuzhan Uğurlu, Çağdaş Geçgel ve Mehmet Emin Tuğral’ın yönettiği mücadele grubun zirvesini yakından ilgilendiriyordu. Modafen galip gelerek rövanşı almak istiyor, Kartal Bulvarspor’da galip gelip şampiyonluğunu ilan edeceği maçta sahadaki yerlerini aldılar. Maça hızlı başlayan lider Kartal Bulvarspor, Nuri Can ile yakaladığı net pozisyonları değerlendiremedi. İlerleyen dakikalarda oyuna ortak olan ev sahibi Modafen etkili ataklarla rakibinin hata yapmasını zorlamaya başladı. Karşılıklı ataklarla geçilen mücadelenin 22.dakikasında ev sahibi Modafen, Serdar Paşa’nın kafa golü ile 1-0 öne geçti. Golden sonra beraberlik golü arayan Kartal temsilcisi kalesinde ikinci golüde gördü. 37.dakikada Serkan Özbay takımını 2-0 öne geçiren golü kaydetti. İlk yarı Modafen’in üstünlüğü ile geçildi.


İkinci yarıya farkı kapamak isteyen Kartal Bulvarspor’un etkili ataklarını başarılı bir şekilde savunan Modafen defansı rakiplerine gol şansı vermedi. 68.dakikada Çekmeköy Temsilcisi Modafen, başarılı golcüsü Yunus Emre Fındık’ın ayağından bulduğu güzel gol ile maçında skorunu teyit etti 3-0. Kartal Bulvarspor aldığı bu yenilgi ile liderliği averajla Sultanbeyli Belediyespor’a kaptırdı. Modafen takımı aldığı bu galibiyetle rakibini liderlikten indirerek rövanşıda almış oldu.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="117336,117337,117338,117339"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.