Cuma, Mart 28, 2014

Maliyeciler sahaya çıkıyor

Bu yıl 17.'si düzenlenecek olan İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası 1 Nisan Salı günü başlıyor.


 

Her yıl İstanbul Vergi Dairesi Başkanlığı bünyesindeki vergi daireleri ile İstanbul Defterdarlığı, Büyük Mükellefler Vergi Dairesi Başkanlığı ve Vergi Denetim Kurulu mensuplarının katılımlarıyla gerçekleştirilen ve keyifli mücadelelere sahne olan Geleneksel Halı Saha Futbol Turnuvası bu yıl yirmi yedi takımın şampiyonluk mücadelesine sahne olacak. 1 Nisan Salı günü başlayacak olan turnuvanın açılış maçında geçen yılın şampiyonu Büyükçekmece Vergi Dairesi ile İkitelli Denetim Müdürlüğü karşı karşıya gelecekler.

 

Dört grupta oynanacak olan toplam yetmiş sekiz maçın ardından gruplarını birinci ve ikinci sırada tamamlayan takımlar bir üst turda çapraz eşleşme yöntemiyle eşleşecek ve üçüncü tura çıkabilmek için mücadele edecekler. Grup maçları 8 Mayıs Perşembe günü oynanacak olan karşılaşmalarla son bulacak olup, turnuva üçüncülük ve final maçları ise 20 Mayıs Salı günü oynanacak.

 

Yerel Futbol ailesi olarak takip edeceğimiz turnuvaya ilişkin fikstür ve saha ulaşım bilgilerini aşağıda bulabilirsiniz.

 

20140328_094212 

20140328_094252



 

 

9

20140327_100359



HABER: ULAŞ BÜTÜNER


1 yorum:

mulaim dedi ki...

Heyecanliyiz,umutluyuz, sabırsızlıkla maçların başlamasını bekliyoruz , komite üyelerine ve özellikle ulaş beyin emeğine sağlık ilginiz ve çabanız için teşekkürler

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.