Cumartesi, Mart 29, 2014

Leventspor BAL'ı garantiledi

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu 11.hafta mücadelesinde Leventspor, Esenyurt İncirtepespor'u 2-1 mağlup ederek bitime 2 hafta kala Bölgesel Amatör Lig'e yükselmeyi garantileyen ilk takım oldu. Leventspor dört sezonun ardından mutlu sona ulaştı ve bugün de rakip filelere 101.golünü bıraktı.


Bağcılar Belediyesi Mahmutbey Stadı'nda Mert Büyükgiray, Mehmet Oral, Aytemur Açıkgöz hakem triosunun yönettiği karşılaşmanın henüz ikinci dakikasında Esenyurt İncirtepespor golle burun buruna geldi. Sol kanattan gelişen atakta Müslüm'ün şutunda Serkan topu kornere çeldi. 17.dakikada kaleci Serhan kalesini terk etti ve ceza sahası üzerinde topu uzaklaştırmak istedi. Kakeci Serhan kendi takım arkadaşı Şuayip ile çarpıştı ve Erdem akıl dolu bir aşırtma golle topu filelere gönderdi.


Talihsiz an
Mücadelenin 45.dakikasında Esenyurt İncirtepespor'da Cenk ile Leventspor'da Tugay kafa topunda kafa kafaya çarpıştılar. Her iki futbolcu da bu pozisyon sonrasında yerde kalırken Tugay saha kenarına geldi. İlk yarıda uzatma dakikalarında da başka gol olmazken devre 1-1 sona erdi. Devre arasında Tugay'a yapılan müdaheleler sonrasında futbolcu özel bir hastaneye tedbir amaçlı kaldırılarak tedavi altında alındı. Yapılan tektikler sonrasında Tugay hastaneden taburcu edildi.


İkinci yarıda 48.dakikada Şuayip kendi yarı alanından bir serbest vuruşu kullandı. Ceza sahası içerisinde seken topa Alper dokundu top Serkan'da kaldı. 52.dakikada Ömer sağ kanattan topu Erdem'e aktardı. Erdem çizgi üzerinde topu ayağında tuttu ve ön direkte bulunan Sinan'a topu aktardı. Sinan tekte şutu attı ve top direğin dibinden kornere uzaklaştırıldı.


Ali Cem'den mükemmel gol
Son iki haftayı boş geçmeyen Ali Cem bu haftayı da boş geçmedi. Orta saha yuvarlağının bir adım ilerisinden sol ayağıyla müthiş bir şut atan Ali Cem topu filelere göndererek harika bir gole imzasını attı. Geçtiğimiz hafta Albayrak karşısında galibiyet golünü kaydeden Ali Cem bugün de kritik bir gole imzasını attı.


66.dakikasında ceza sahası üzerinden Doğan'ın şutunu Serkan topu göğsünden sektirdi. Altı pasın üzerinde Müstlüm topa kafa vurdu ve Serkan topu çeldi. Son hamleyi de Müslüm yaptı ve topu filelere gönderdi.2-1 Karşılaşmanın geri kalan kısmında Esenyurt İncirtepespor beraberlik için yüklendi ama aradığı golü bulamadı. 90+1.dakikada ceza sahası üzerinde Şuayip'in sektirdiği topta Ömer aşırtma bir vuruş yaptı ama Serhan topu kontrol etmeyi başardı. Leventspor 11.hafta mücadelesinde karşılaşmayı 2-1 kazanırken 5.sıradaki Avcılar Belediyespor'un puan kaybetmesiyle Leventspor'a BAL'a yükselmeyi matematiksel olarak garantiledi.


STAT: Bağcılar Bld.Mahmutbey
HAKEMLER: Mert Büyükgiray, Mehmet Oral, Aytemur Açıkgöz / Batuhan Bayar
LEVENTSPOR: Serkan, Ömer, Serkan Erok, Turgay, Mustafa, Ali Cem, Erdem, Murat, Muhammet(Dk.83 Salih), Tugay(Dk.46 Mesut), Sinan(Dk.73 Yusuf)
ESENYURT İNCİRTEPESPOR: Serhan, Sercan, Osman, Şuayip, Ufuk, cenk(Dk.76 Ergin), Müslüm, Doğan, Yalçın, Metin(Dk.52 Onur), Alper(Dk.58 Bilal)
GOLLER: Dk.17 Erdem, Dk.55 Ali Cem / Dk.66 Müslüm
SARI KARTLAR: Dk.24 Tugay, Dk.53 Sinan, Dk.62 Ali Cem, Dk.67 Ömer, Dk.81 Serkan / Dk.20 Metin, Dk.38 Osman, Dk.45 Doğan, Dk.67 Müslüm, Dk.89 Bilal


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com


[gallery link="file" ids="118549,118550,118551,118552,118553,118554,118558,118557,118556,118555,118560,118561,118562,118563"]

8 yorum:

Amaç Şenozan dedi ki...

Başarımız asla tesadüf değil,temmuz ayının başından beri inanılmaz özveriler ve emeklerle alınteriyle buralara geldik ve bu kadar erken BAL'a çıkmayı garantiledik.4 sezonluk özlem sonunda BAL'a terfi etmeyi iki maç kala garantileyen camiamızı,Serdar Hocam,Feridun Hocam,Mert Hocam,hepsi biribirinden değerli 22 futbolcu kardeşim,imparator masör Azo Baba,malzeme sorumluları Ahmet ve İsmail ağabeylerim,kulüp idari personellerimiz Fikret ve Orhan ağabeylerim,sezon boyu devamlı maçlarımıza gelip takımımızı destekleyen ama isimlerini bilmediğim gönüldaşlar,herkesin bu başarıda büyük emeği var,emeği geçen herkesten Allah razı olsun, ama işimiz kesinlikle daha henüz bitmedi.2 maç daha var ve şu an 101 goldeyiz.Rekorları alt üst etmeye devam edeceğiz.Grubunu 83 golle bitiren dost ve renkdaş Karagümrük takımını,grup+klasmanda 96 gol atan Kuştepe takımını şimdiden geçtik,2011-2012 sezonunda grupta 24 maçtA 97, klasmanda 34,toplamda 38 maçta 131 gol atan güzide Vefa takımını geçme imkanımız çok az,onlardan bir maç az oynayacağız,gruplarıçok kötüydü 10'ar 10'ar atıyorlardı,ama yine de kalan 2 maçımızda atabildiğimiz kadar atacağız ki İstanbul Şampiyonluğu'nun hakkını tarihe yazılarak verelim.Şimdiden klasman grubu tarihini değiştirdik,en fazla gol atan takımız en az gol yiyen de olacağız.4 sezonluk play-off tarihinin en başarılı üç takımı Tuzlaspor,Yenibosna ve Levent...Yenibosna'yı geçtik,2 maçta 6 puan ve 3 gol dahaatarsak Tuzlaspor'u da geçeceğiz.100.golümüzü atan Erdem kardeşimi kutluyorum,101.golümüzü 35 40 metreden atan Ali Cem kardeşimi hem kutluyorum hem yuh diyorum:)Kalan 2 maçta alacağımız 6 puan ve atacağımız 3 gol istanbul amatör futbol tairihine adımızı altın harflerle yazdıracak.Hedef kesinlikle Spor Toto 3.Lig...

felix dedi ki...

istatistiklere kafayı fazla takınca
bal ligini pas geçmiş, hedef kesinlikle spor
toto 3. lig diyor arkadaş.
hele bir bal ligine çık, maçlarını oyna
bakalım ayine-i devran ne gösterir.
ayrıca hesap, kitap, istatistikler ile
bu kadar ilgilenen arkadaşa, çalıştığı
yerden bir soru sorayım:
süper amatörden bal ligine 4 yılda anca
çıkabilen bir takım, bal liginden spor
toto 3. lige kaç yılda çıkabilir?

Amac Senozan dedi ki...

felix rumuzlu arkadas ,ustune dussem İP numarandan kim oldugunu bulsam mutlaka bizleri taniyan biri cikarsin...Hep dikkat ediyorum biz ve kulubumuz hakkinda menfisin fakat is kimligini aciklamaya geldiginde saklanmaya devam tabi....SAL'dan BAL'a dort senede cikan takim BAL'dan 3.Lig'e bir sezonda nasil yukselir diye aklinca makara yapmissin.Fazla uzaga gitmeyelim.3 sezondur bizim gibi BAL'a yukselemeyen,bu sezon anca yukselebilen ve benim 3.Lig icin favorim olan Halide Edip Adivar 3.Lig'e yukselirse dedigin laftan utanmayacak misin?!!!Cekememezligi birak,dusmanligi birak Levent formasi giyen ve amator kumelerin hepsinde,ki buna BAL da dahil,tarih yazan bu insanlari alkisla!

amatörce dedi ki...

Amac baskan sadece bilgi amacli soruyorum ciksalin bal`a duserse playofdan direk ilk 3 takimmi cikiyor bu sekilde hesap yaparsak sizin 3 puana daha ihtiyaciniz olmuyormu ( modafen sizi ikili averajda geciyor )garanti demek icin malum 2 inci 3 uncu ve 4 uncu siradaki takimlar iki macinida kazanip siz ikisinide kaybederseniz siz 4 uncu siraya geriliyosunuz ihtimaller arasinda boyle bi durum soz konusumu?

Efkan dedi ki...

Amaç Bey de yanıt verir ama ben de yazayım, Çıksalınspor'un düşüp düşmemesi bu sezonki İstanbul kulüplerini etkilemeyecek. İstanbul'un kontenjanı 12 ya, seneye BAL'da 13 takım olacak demek (Tabii Çıksalın düşerse ki inşallah ligde kalırlar)

amatörce dedi ki...

Benim bildigim istanbuldan 12 takim temsil edicek bu sezon 1 eksik oldugu icin 3 yerine 4 takim direk alinacak hesap yapan herkes dusebilme ihtimali olanlari hesaba katmiyor bence insallah dusmez ama ciksalin duserse ilk 3 direk alinir cikan takim olursa ona gore artar daha onceden fedarasyon kaynakli duydugum 13 takim kesinlikle kabul edilmiyor istanbul her sartta 12 takimla katilicak bolgesel lige..

felix dedi ki...

yazdıklarımı anlamak istemediğin için, rümuz, saklanmak, menfi olmak,
çekememezlilik, düşmanlık gibi kavramlarla olayı başka tarafa çekmeye
çalışıyorsun.
- burada yazanların büyük çoğunluğu rümuz ile yazıyor. bir sürü insan
rümuz ile yazarsa ben de yazarım. saklanmak sözüyle de burada rümuzla
yazan birçok kişiyi ayrıca töhmet altında bırakıyorsun.
- yazımdaki ana fikir bal ligini yaşamadan 3. ligden bahsetmenin doğru olmadığını belirtmekti.
- 4 yılda anca süper amatörden bal a çıkan takım olarak levent i kast
ediyorum halide edip adıvar ı değil. makara diye bahsettiğin konuda tabii biraz mizah var ancak leventin son dört yıldaki süper amatör macerasını ve transfer politikalarını biraz bilen herkes soru nun
ne denli doğru olduğunu fark etmiştir.
- bal a çıkmayı garantilemenin coşkusuyla oldukça iddialı yazılan bir
yoruma karşı hayatın gerçekleriyle ilgili birşeyler yazdım. bu kadar
bozulmaya, çekememezlik, düşmanlık gibi laflar etmeye gerek yok. ben
iyi bir amatör futbol izleyicisiyim. düşündüklerimi net, somut bir
şekilde ifade ederim arada biraz mizah da yaparım ama demagoji yapmam.

Amac Senozan dedi ki...

Felix rumuzlu kardesim azicik delikanliysan ismini soyadini telegon numarani yazarsin,ben de seni ararim,bulusur yuzyuze geliriz,boyle arkadan degil de yuzume konusursun.Levent 4 senede BAL'a cikti.Halide Edip Adivar da 3 senede BAL'a cikti,1 ay sonra da 3.Lig'e cikacak insallah diyorum.Bos yere konusuyorum,benim telefonum nasil olsa sende vardir,gizlenecegine beni ara da yuzyuze konusalim....

SAL Klasman 27 Mart 2024 Çarşamba Sonuçları

İstanbul SAL Klasman B Grubu'nda ikinci hafta maçlarının sonuçları haberin devamındadır...