Cumartesi, Mart 29, 2014

Küçükçekmece'de amatöre bakış paneli yapıldı

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneğinin Amatör'e bakış paneli düzenledi.

Küçükçekmece Belediyesi Sefaköy Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen Amatör'e bakış panele Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ, Milli Takım eski Teknik direktörü Abdullah Avcı, Küçüçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay, Başkan yardımcıları Enver Şengül, Hüseyin İpek, Küçükçekmece AKP Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz, TÜFAD stanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu ve yönetim kurulu, İASKF yönetim kurulundan Yetkin Karataş, Şenyurt Topal, Spor kulüp Başkanları futbolcular teknik direktörler ve Kalabalık sporsever katıldı.

Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği Başkanı Seymen Gençtürk yaptı yaptığı konuşmasında, ‘’saygı değer misafirler spora gönül veren çok kıymetli gönül adamları hepinizi saygı ve sevgili ile öncelikle bugünde burada bulunmanızdan dolayı çok teşekkür ederek sözlerime başlamak istiyorum. Bizlere 10 yıldır büyük hizmetler veren Belediye Başkanımız Aziz Yeniay bugün Belediye Başkanı görevi sıfatı ile bizlerle son kez aramızda bulunmakta. Ama sayın başkanımız sonsuza kez bizimle birlikte olacaktır. Bizlere büyük destekler verdi. İstanbul’da amatör spor kulüplerine nasıl yürütüldüğünü nasıl hizmet verdiğini örnek bir belediyecilik olduğunu göstermiş oldu. Spor camiası adına biz hakkımızı sayın belediye başkanımız Aziz yeniay'a hakkımız helal ediyoruz. İnşallah kendisini daha iyi görevlerde bekliyoruz. Sayın başkanımız bundan sonraki görevinde başarılar diliyorum. Tabii ki Enver Şengül ve Hüseyin İpek başkanımızda aynı duygularımı ifade eder, hepinize saygı ve sevgilerimi sunarım. Bizlerle birlikte nasıl örnek bir belediyecilik olduğunu göstermiş oldu’’ dedi.

Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay da yaptığı konuşmasında, ‘’çok değerli spor adamları spora gönül vermiş olan siz değerli dostlar sizlerle birlikte olmak benim için çok önemli. Hayatının baharında çıvıl çıvıl siz gençlerle olmak o heyecanı almak farklı bir duygu. Bizler sporda bir sistem kurduk. İşte ödül yönetmeliği yaptık ve kriter koyduk ve kulüpler gelir haklarını alırlar. Bu ilçede yaşayanlar olarak hakkımızı aramak. İşte Küçükçekmecede de gelinen nokta bu ve kulüplerimiz hakkını alıyor. Türkiye şampiyonasına şehirlerarası müsabakalara gittiklerinde konaklama, ulaşım, beslenme gibi masrafları karşılamak gibi. Küçükçekmece artık kabuğunu kırdı. Belki çevresindeki ilçelerde örnek olacak noktaya geldi ama yolun daha başındayız. Almamız gereken daha çok yol var. 2004 yılında göreve geldiğimde kıyasladığımda inanılmaz noktadayız. Siyahla beyaz kadar fark var. Spor için hazırladığımız birçok projeler var. Bizden sonraki gelen kardeşimiz arkadaşımız bu projelere sahip çıkacaktır. Bizim bıraktığımız bayrağı daha yukarı çıkarmak için gayret gösterecektir ve spora yapılan yatırımlar bu ülkede en hayırlı işlere vesile olmuş olacaktır. Spora ve sporcuya hizmet eden herkese bir kez daha teşekkür eder saygılar sunarım’’ dedi.

TÜFAD İstanbul Şube Başkanı Rıza Çavuşoğlu da yaptığı konuşmada ‘’değerli sporseverler biz Türkiye Futbol Antrenörler Derneği olarak göreve geldiğimizde biz hevesle değil hedefle nereye kadar geldiğimizde sadece İstanbul değil tüm Türkiye’ye gösterdik örnek ve lider şube olma özeliğini taşıdık. Aynı zamanda benim Antrenörlerime sahip çıkan Küçükçekmece Amatör Spor kulüpleri Destekleme Derneği başkanımız Sayın Seymen Gençtürk ve yönetim kuruluna antrenörlerimize sahip çıktıklarından dolayı teşekkür eder, örnek alınmasını temenni eder saygılar sunarım’’ dedi.

Küçükçekmece AKP Belediye Başkan adayı Temel Karadeniz'de yaptığı konuşmasında, ‘’Sayın Belediye başkanımız Aziz Yeniay, sporla ilgili konuşmasını yaptı. Tabi ben sizlere Kültür merkezi, Mega Arena, Nikâh Sarayı, yeni Belediye Binası, Gümrük yolu yapacağım demeyeceğim bunlar zaten var. Ama spor için yarım kalan projeler ve spor tesisler kazandırmak için Seymen beyle birlikte çalışacağız. Sporun ve sporcunun her zaman yanında olacağız bundan hiç şüpheniz olmasın’’ dedi.

Türkiye Futbol Federasyonu eski Başkan Vekili Göksel Gümüşdağ da yaptığı konuşmasında,’’öncelikle bu organizasyona emeği geçen herkesi tebrik ederim. Ben Küçükçekmeceliyim. Yani işim burada ve sizlerden biriyim. İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Vekilliği görevi, İstanbul Büyükşehir Belediye spor Başkanlığı, Türkiye Futbol Federasyon başkan Vekilliği görevi yaptım. 30 yıldır futbolun içindeyim ve amatörlerin sorunlarını sıkıntılarını çok iyi biliyorum. Çünkü benim babam da Özmuratspor kulübü Başkanı ve sürekli anlatır durur. Gerek Spor Bakanlığı gerekse İstanbul Büyükşehir Belediyesi olarak amatör spor kulüplerinde daha çok destek vermeye başladık bundan sonrada vermeye devam edeceğiz’’ dedi.

Milli takım eski Teknik direktörü Abdullah Avcı yaptığı konuşmasında, ‘’Bir futbol müsabakasında kenardaki teknik adam sahada neyin oynadığını görüyorsa bu bir futbol oyunudur. Ama orda bir kargaşa görüyorsa bu bir futbol oyunu değil,, bir aksiyondur. Sahada sadece 11’e 11 oyun oynamak sizi geliştirmez. Bugün futbol oynayacakların kendilerini daha çok geliştirmesi lazım. Tabi en önemlisi tabii okul eğitimi oklu eğitimini alan, kişilik eğitimini doğru alan, kulübünde kişilik eğitimin doğru alan, çalıştırıcı eğitimini doğru alan yetenekli bir toplumuz demektir’’ dedi.

Yapılan Protokol konuşmaların ardından Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Dernek Başkanı Seymen Gençtürk, kulüpler adına Küçükçekmece Belediye Başkanı Aziz Yeniay 'a Başkan yardımcılarından Enver Şengül ve Hüseyin İpek'e kulüplere ve Küçükçekmece'de spora vermiş olduğu destelerden dolayı bir birer teşekkür plaketi takdim edildi.

Program sonunda Küçükçekmece Amatör Spor Kulüpleri Destekleme Derneği tarafından Türk sporuna hizmetlerinden dolayı 82 teknik direktöre teşekkür plaketi verdi.


HABER-FOTOĞRAF: YILMAZ AKTEPE


[gallery link="file" ids="118449,118448,118447,118450,118451,118452,118453,118457,118456,118455,118454,118458,118459,118460,118461,118465,118464,118463,118462,118466,118467,118468,118469,118473,118472,118471,118470,118474,118475,118476,118477"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.