Cuma, Mart 28, 2014

KK Mevlanaspor'dan, Alucraspor'a destek

Kazım Karabekir Mevlana Spor Kulübü Başkanı Mustafa Türlü, Alucra Vakfı Gençlik Kollarının talebini geri çevirmeyerek Alucra Spor'a destek amaçlı malzeme yardımı yaptı.



2c4590c01b9533c166eb90ef4931a558 
Gaziosmanpaşa temsilcisinin Başkanı Mustafa Türlü kendisine böyle bir talebin Alucraspor tarafından ilk defa geldiğini daha önceden de diğer ilçelerin spor kulüplerine yardım yaptıklarını dile getirdi ve "Memleketimin takımı Alucra'ya elimden gelen her şeyi yaparım" dedi.


Her Alucralının elini taşın altına atması gerektiğini söyleyen Başkan Mustafa Türlü "Alucra hepimizin memleketi oradaki gençlerin tek sosyal aktivitesinin futbol" şeklinde konuşurken, gerekirse yaz spor okullarının açılması gerektiğini ve Alucraspor'un kurumsallaşması adına üstüne düşen her ne görev varsa yapacağını dile getirdi.


3c2dea7bcf084701c09f528322bb5890 
Alucra Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Murat Yakupoğlu da Alucraspor'un desteklenmesi gerektiğini ve kendilerinin de destek amaçlı çalışmalar yaptıklarını ve bundan sonraki süreçte de Alucraspora daha kalıcı yatırımların yapılması gerektiğini söyledi.


760a39816a57034605f0efcad0ec337e 
Alucra Vakfı Gençlik Kolları Başkanı Murat Yakupoğlu çok yoğun iş temposuna rağmen kendilerini dikkate alan Kazım Karabekir Mevlana Spor Kulübünde ağırlayan Mustafa Türlü'ye vermiş olduğu desteklerden dolayı yönetimi ve Alucraspor adına teşekkür etti.


Mavi-beyazlı ekibini Başkanı Mustafa Türlü, malzemelerin 1.sınıf kalitede olduğunu bütün formaların ve eşofmanların önlerine ve arkalarına yeni tasarlanan Aucraspor'un logosunun basıldığını, titizlikle hazırlandığını bu malzemelerin sporcular ve Alucraspor yönetimi tarafından korunması gerektiğini de sözlerine ekledi.


Ayrıca Murat Yakupoğlu Alucra Spor Başkanı Doğan Bingöl ve Yönetimininde Sayın Başkan Mustafa Türlü'ye teşekkürlerini iletti. Gerek Alucra'da ya da İstanbul'da müsait bir zamanda da bir araya gelineceğini söyledi.


HABER: ALİ KEMAL DEMİR

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.