Cuma, Mart 28, 2014

Kasabaya otobüs yok!

Hafta sonu oynanacak olan Yeşil Bursa-Silivrispor maçı için Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun’dan otobüs isteyen Kasaba Taraftar Grubu’nun isteği Atun tarafından kabul edilmedi.


 


Silivrispor Kasaba Genç Taraftarlar Dernek Başkanı İrfan Bozdağ, Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun’un taraftara deplasman maçı için otobüs kaldırmamasını sert bir dille eleştir. Dernek Başkanı İrfan Bozdağ konu ile ilgili yaptığı açıklamasında; “Silivrispor’un resmi taraftar grubu olan Kasaba’nın isminin AK Parti adayı Tahir Sert ile anılmasından son derece rahatsız olan İhsan Atun bize ders verircesine deplasman maçına otobüs kaldırmama kararı alması bizi daha çok kamçılamıştır.


 


Biz kurulduğumuz günden buyana Silivrispor’un başarısının hizmetindeyiz. Kimsenin ne kuklası ne de oyuncağı olduk. Bizler gönül verdiğimizin peşinden menfaat beklemeden sonuna kadar giden bir avuç Silivrispor sevdalısıyız. Bizim tek derdimiz deplasmanda takımımızı bu önemli maçında yalnız bırakmamak. Bunu bize çok gören Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun’a verecek cevabımız elbette vardır.


Biz siyasetle değil ismimizi spor ile bir marka haline getirmenin onurunu yaşayanlardanız. Sporu siyasete bizler değil mevcut Başkan İhsan Atun bulaştırmıştır. Atun’un şimdiki tutumu da siyasidir. Biz Bursa deplasmanında takımımızı desteklemek için gideceğiz, hiçbir siyasi oluşumu desteklemek için değil. Derdimiz Silivrispor’un bunun hala bilinmemesi bizi üzer. İşimiz gücümüz Silivrispor’dur ki bunu en iyi şimdiki başkan ve yönetimi bilir. Biz yönetimden deplasman maçına gidebilmek için otobüs istedik, yönetim uygun görmedi, fakat biz kendi imkanlarımızla da maça gitmesini biliriz. Bu zamana kadar yönetim yokken de biz vardık ve maçlara gittik, bu saatten sonra olmasalar da olur bizim için fark etmez” dedi.


 

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...