Pazar, Mart 23, 2014

Karagümrük sürprizleri sevmez

Favori çıktığı maçta konuk ekip Beylerbeyispor karşısında bir anda iki farklı geriye düşen Localtime Fatih Karagümrükspor özellikle ikinci yarıdaki etkili oyunuyla sahadan 4-2 galip ayrıldı.


 

İstanbul U-19/1 Ligi 25. grubunda mücadele eden iki takımın Fatih Mimar Sinan Sahası'ndaki mücadelesinde Barış Esa, Hüseyin Güneşli, Özgür Tolga Özcan hakem triosu görev yaptı. Güneşli güzel bir havada oynanan ve son derece keyifli geçen karşılaşmaya özellikle ev sahibi takım taraftarının ilgisi azdı ve tribünler bu nedenle büyük ölçüde boş kaldı.

 

Mücadeleye ev sahibi ekip hızlı başladı ve özellikle ilk on dakikada Anadolu yakası temsilcisi üzerinde yoğun baskı kurdu.

11. dakikada ev sahibi Localtime Fatih Karagümrükspor sağ kanattan kullanılan serbest atışta topu çok iyi takip eden Furkan'la gole yaklaştı ancak bu oyuncunun vuruşu yandan auta gitti.

14. dakikada gelişen Beylerbeyispor atağında ev sahibi takım savunması ile kalecisi arasında yaşanan anlaşmazlıkta araya giren Tugay fırsatçılığını konuşturdu ve kırmızı yeşilli ekibi deplasmanda öne geçiren golü attı, 0-1.

22. dakikada konuk ekibin geliştirdiği bir başka atakta adeta ilk golün bir benzeri yaşandı; Karagümrükspor kalecisinin takım arkadaşıyla çarpışması sonucunda elinden düşürdüğü topu bu kez araya giren Ömer filelere gönderdi fark bir anda ikiye yükseldi, 0-2.

45. dakikada ev sahibi ekibin sağ kanattan kullandığı serbest atışta topa iyi yükselen ve karambolde güzel bir kafa vuruşu çıkaran Süleyman Arda takımının soyunma odasına ikinci devre için umutlu gitmesini sağlayan golü attı, 1-2.

 

İkinci yarıya kırmızı siyahlı ev sahibi ekip iki oyuncu değişikliğiyle başladı ve devrenin ilk dakikasından itibaren rakibi üzerinde baskıyı arttırarak sonuca gitti.

48. dakikada Fatih temsilcisinin geliştirdiği atakta sonradan oyuna giren Fırat sağ çizgiden topu iyi taşıdı, bu oyuncunun içeriye çevirdiği top kalecinin müdahalesiyle direğe çarptı ve tekrar kalecide kaldı.

49. dakikada ara pasa hareketlenen Süleyman Arda kalecinin müdahalesiyle yerde kaldı, hakem Barış Esa beyaz noktayı işaret etti. Topun başına geçen Erkan takımının beraberlik golünü attı, 2-2.

66. dakikada Karagümrükspor'un sağ kanattan kullandığı köşe vuruşunda topa son dokunan Furkan takımını öne geçirdi, 3-2.

69. dakikada tribünler amatör liglerde çok fazla izleme fırsatı bulamadıkları muhteşem bir gole tanıklık ettiler; sol taç çizgisi yakınında topla buluşan Erkan yaklaşık yirmi beş metreden topu kaleye gönderdi, kalecinin üstünden geçen top ters köşeden ağlarla buluştu ve kalan dakikalarda başka gol olmayınca maç bu skorla tamamlandı, 4-2.

 

NOT: Saha komiseri Alim Demiryürek'e teşekkürler.

 

HABER-FOTOĞRAF: ULAŞ BÜTÜNER 

Hiç yorum yok:

U17'deki Beykoz derbisinde puanlar paylaşıldı

İstanbul Amatör Ligleri U17 Yaş A Kategorisi 17.Grubunda ilk yarının son hafta karşılaşmalarından birinin adresi de Çavuşbaşı M.Hanefi Dilma...