Cumartesi, Mart 22, 2014

Karagümrük, 90'da bir puanı kurtardı

Spor Toto 3.Lig 1.Grup’ta lider Ümraniyespor’u konuk eden Localtime Fatih Karagümrük, 90.dakikada bulduğu golle sahasında bir puanı kurtardı.


Maç öncesi saygı duruşu
A Milli Takım'ın ve Bursaspor'un eski futbolcusu Ersel Altıparmak’ın anısına karşılaşma öncesinde saygı duruşu yapıldı. Ardından İstiklal Marşımız gür bir sesle söylendi.

Yemen Taş protesto edildi
Ümraniyespor’un sol kanat oyuncusu Yemen’e Karagümrük taraftarı maç boyunca tepki gösterdi. 2012 yılında Karagümrük formasını giyen futbolcu her topla buluştuğunda tribünler tarafından ıslıklandı.


İlgi yüksekti
Karşılaşmaya ev sahibi takımın taraftarları büyük ilgi gösterirken, Ümraniyespor taraftarları da 100 kişiye yakın bir grupla tribündeki yerlerini aldılar. Karşılaşma öncesinde Ümraniye taraftarları iki takımı tribünlere çağırdılar ama seslerini futbolculara duyuramadılar.

Sıcak bir havada Vefa Stadı’nda oynanan karşılaşmanın ilk tehlikeli atağı ev sahibi takımdan geldi. 5.dakikada Cihan sol kanattan atılan topla pozisyona girdi. Cihan’ın topla rakip alana doğru hareketlendi. Ceza sahası üzerinden sol ayağıyla kaleye attığı şut savunmaya çarparak kornere gitti. 11.dakikada savunmada Arif’in üst üste iki basit hatasında altıpasın içerisinde Yemen’in şutu Ümraniyespor’u net golden etti. 12.dakikada Kaan’ın pasında Ramazan’ın sol kanattan şutunu kaleci kornere çeldi. 20.dakikada sağ kanattan Bahadır rakibinden sıyrıldıktan sonra ortasını yaptı. Tahir’in şutu savunmadan döndü ve topun gelişine sert vuran Yasin, Ümraniyespor’u 1-0 öne geçirdi. İlk yarıda başka gol olmadı ve Ümraniye tek golle devreyi önde kapattı.

‘’Değerini bilerek oyna’’
Mücadelenin ikinci yarısının başlama vuruşuyla birlikte Karagümrük taraftarı hep bir ağızdan ‘Herkese nasip olmaz bu büyük forma, değerini bilerek oyna!’ tezahüratlarında bulundular.


58.dakikada sağ kanattan Bahadır’ın ortasında Tahir’i aşan topa Abdulkadir gelişine vurdu ve top az farkla auta gitti. 78.dakikada ev sahibi takımda Mehmet uzaklardan güzel bir şut attı ve aynı güzellikte kaleci Burak topu çeldi. 83.dakikada sol kanattan ceza sahasına gönderilen topta Berke topu kontrol etti ama şut atmakta gecikince taraftar adeta isyan etti.

Beni değiştir işareti yaptı ama…
Üç oyuncu değişikliğini yapan ve son oyuncu değişikliğini de 75.dakikada kullanan Localtime Fatih Karagümrük’te Sedat sakatlık yaşadı ve 87.dakikada oyun alanı kenarına geldi.  Sedat, kenar yönetimine beni değiştirin işareti yapsa da oyuncu değişiklik hakkı kalmadığı kendisine iletildi ve tedavinin ardından Sedat oyun alanına dahil oldu. Aynı futbolcu da 90.dakikada takımının beraberlik golünü kaydetti.


 


Ümraniye taraftarı Karagümrük diye bağırdı ve gol geldi!
Mücadelenin 90.dakikasında kendilerine ayrılan bölümde maçı takip eden Ümraniyespor taraftarları 90.dakikada Karagümrük diye bağırıp tempo tuttular. Karagümrük taraftarı da bu jeste karşılık alkış yaparken tam da o esnada beraberlik golü geldi. Sol kanattan ceza sahasına yapılan ortada Sedat topu kontrol ettikten sonra skorda eşitliği sağladı.1-1

90+3.dakikada sağ kanattan Bahadır’ın ortasına Tahir kötü bir vuruş yaptı ve Ümraniyespor’u yeniden öne geçirme fırsatını kaçırdı. Karşılaşma 1-1 sona ererken Ümraniye 59 puana yükselerek liderliğini sürdürdü.  Localtime Fatih Karagümrük’te son 3 haftadır 3 puanla tanışamıyor ve puanını 44’e yükselttiği haftada rakipleri de kazanınca 6.sıraya geriledi.


 


STAT: Vefa
HAKEMLER:  Özgür Sepin, Serdar Gezgin, Gökmen Baltacı
SAHA KOMİSERİ: Nezir Aydın
LOCALTİME FATİH KARAGÜMRÜK:  İsmail, Arif(Dk.46 Mehmet), Sedat, Recep(Dk.75 Güven), Cihan(Dk.62 Berke), Doğan Can, Erhan, Ömercan, Ramazan, Kaan, Bahri
ÜMRANİYESPOR: Burak, Cebrail, Tevfik(Dk.63 Mücahit), Tarık, Akın, Tuğrul, Bahadır, Yasin, Tahir, Abdulkadir(Dk.80 Bulut), Yemen(Dk.56 Polat)
GOLLER: Dk.20 Yasin / Dk.90 Sedat
SARI KARTLAR: Dk.66 Sedat, Dk.90 Berke / Dk.38 Tarık


 


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.