Salı, Mart 25, 2014

Karaağaçspor durdurulamıyor

Tekirdağ'da Kapaklı  Sahasında 15:00 de başlaması gereken müsabakada Çerkezköy 1923 lü futbolcular YGS sınavından geç gelmesi sebebi ile geç başladı, 9 kişi ile başlayan 1923 ilk yarının ilk 10 dakikası içerisinde kalan futbolcuları oyuna dahil oldular.              


Oyuna hızlı başlayan Karaağaçspor rakibin eksik olmasını fırsata çevirmek için hızlı hücumlar ile gol bulmaya çalışt. 5. Dakikada Tugay’ın pasında topla buluşan Bayram şık bir plase ile  topu ağlara göndedi ve takımını öne geçirdi. Santra kullandıktan sonra kaptırılan topta Harun mükemmel çalımlarıyla topu rakip ceza sahasına kadar taşıdığı topla buluşan Refik vuruşunu yapıyor fakat kaleciyi geçedi  8. Dakikada sağ kanattan gelişen Karaağaç atağında Serdar uzaktan denediği şutta az farkla dışarı çıktı.


22. Dakikada Çerkezköy 1923 ün 58 numaralı oyuncusu rakibe yaptığı hareketten dolayı sarı kart gördü.  Dışarı çıkan toplarda Karaağaç sporlu kaleci Mehmet’in ayağında problem olmasından dolayı vuruşları Rıdvan kullanırken hakem bu hareketi süreye uzatmak adına olduğunu düşünerek Rıdvan’a sarı kart göserdi.


Oyun sık sık durmalar yaşandı. Çerkezköy 1923 yöneticisi hakeme itirazları nedeniyle uyarı aldı. Karaağaçspor Antrenörü Mesut Aydınoğlu kartı üzerinde olmadığından dışarı çıkarıldı. Kartını üzerine alan Mesut Hocan kulübedeki yerini aldı. Oyunda Karaağaç üstünlüğü ile devam ederken hızlı atak sırasında topu kaptıran Serdar rakibine yaptığı hareketten sarı kart gördü.  


Dakikalar 41 gösterdiğinde Karaağaçsporlu Tugay ceza sahasının içerisinde düşürülüyor yan hakem bayrağını kaldırıyor fakat orta hakem Kayahan Kök topa müdahale olduğunu belirterek devam ettirdi. Pozisyonun devamında 39 numaraları 1923 oyuncusu Bayrama yaptığı harekette sarı kart görüyor, Karaağaçsporlu Cumhur hakeme itiraz etti. Hakem sarı kart gösterdi. Maçın ilk yarısı Karaağaç spor üstünlüğü ile tamamlandı.


İkinci yarı gergin geçti
İkinci yarıya Çerkezköy 1923 vuruşuyla başladı. Karşılıklı ataklarla devam eden oyunda sağ kanattan hızlı çıkmayı deneyen Karaağaçlı Harun rakip takım oyuncusu tarafından düşürülerek durdurdu. Hakem bu harekette 6 numaralı oyuncuya sarı kart gösterdi.


Ataklarını arttıran Karaağaçspor sol kanattan hızlı çıkışından Bayrama yapılan arkadan müdahalede yerde kaldı.  Serbest vuruşta top farklı şekilde dışarı çıktı. Dakikalar 65 i gösterdiğinde Karaağaç atağında ofsayt olduğunu belirten 1923 lü oyuncular yan hakeme itirazlarını sert bir şekilde gösterdi. Hakem 58 numaralı oyuncuyu ikinci sarıdan oyundan attı.


Çerkezköy 1923 kalecisi Şeref Karaağaç taraftarına hakaret ve el hareketleri yaparak ortamı germeye çalıştı. Şeref bu hareketleri ile sarı kart gördü.  70. Dakikada Karaağaçporlu Bayram kaybettiği topa kayarak müdahale etii. Hakem bu hareketini sert olduğunu belirterek  ikinci sarıdan oyun dışı bıraktı.


Çerkezköy 1923 yöneticisi hakeme itirazdan tribüne gönderildi. Karaağaç sporlu oyuncular ısınırken 1923 kalecisi Şeref ısınan oyunculara laf attı ve saha karıştı. Maçta gerginlik arttı, tribüne gönderilen Çerkezköy 1923 yöneticisi sahaya girerek  yardımcı hakemin üzerine yürüdü ve maçta gerginlik güçlükle azalttı. Hakem Kayahan Kök müsabakaya 8 dakika kayıp zaman işareti yaptı.  Maçın 4. Uzatma dakikasında Serdar takımının 2. Golünü buldu ve bu haftayı da boş geçmedi.  İlerleyen dakikalarda gol olmuyor hakem bitiş düdüğünü çaldı. Karaağaç  bu galibiyetle gruptaki namaglup liderliğine devam etti.


HABER-FOTOĞRAF: ALİ ÖZTÜRK


 

[gallery link="file" ids="118043,118042,118041,118040,118039"]

Hiç yorum yok:

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...