Cumartesi, Mart 22, 2014

İstanbul Artvin uzatmada güldü

İstanbul U19 1. Ligi 3. Grup’ta İstanbul Artvinspor, Yücespor’u son dakika golüyle 2-1 yendi. Yücespor maçı 9 kişi tamamladı.



İstanbul Artvinspor maça hızlı başladı. Mavi-Yeşilliler üst üste ataklarla Yücespor kalesini yokladılar. Sonrasında orta saha mücadelesi vardı, her iki takımda pas hataları başladı. Nihayetinde ilk yarı 0-0 bitti.


İkinci yarı 65. dakikaya kadar takımlar birbirlerini yokladılar ve üstünlük sağlayamadılar. 65’te Artvinspor penaltı kazanırken bu pozisyonda Yücespor’dan Murat kırmızı kart gördü. Topun başına geçen Suat, Bahçelievler temsilcisini 1-0 öne geçirdi. 73’te Yücespor köşe vuruşu kazandı. Topun başına geçen Kuzey köşe vuruşundan doğrudan topu ağlara gönderdi ve skora denge geldi.
90+2’de Yücespor’dan Berkem ikinci sarı kartını görerek takımını 9 kişi bıraktı. Akabinde hemen Artvinspor serbest vuruş kazandı. Oğuzhan Enes’in vuruşunda top sol direğe çarpıp ağlarla buluştu. Maçı da Artvinspor 2-1 kazandı.


Artvinspor’da kaleci Melih, savunmada Oğuzhan Enes ve orta sahada Suat çok iyi futbol sergilediler ve ilerisi için umut verdiler.


HABER-FOTOĞRAF: AHMET YAVUZ TANER


[gallery link="file" ids="117200,117201"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 24 Nisan 2024 Çarşamba Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan devam ediyor...