Pazar, Mart 23, 2014

Güneştepespor liderliği bırakmadı

 İstanbul U19 Ligi 18.Grup’ta Yıldıztabyada Stadında oynanan Güneştepespor ile Topkapıspor maçı grubun derbisi niteliğindeydi. İlk iki sırayı paylaşan takımların mücadelesinde gülen taraf ev sahibi Güneştepespor oldu.


Zorlu mücadeleyi Serhat Tan, Erhan Güler ve Burak Hümmet hakem triosu yönetti. Kazanan takımın Şampiyonluğu büyük ölçüde garantileyeceği maça iki takımda temkinli başladı, defans güvenliğini ön planda tutan takımlar kontra toplarla pozisyon aradılar. Maçın 18.dakikasında penaltı kazanan konuk ekip Topkapıspor bu atıştan yararlanamayınca öne geçme avantajını kullanamadı. İzleyenlerin oldukça keyif aldığı mücadelenin 40.dakikasında ev sahibi Abdurrahman Topuz'la galibiyet golünü buldu. İlk yarı Güneştepespor'un 1-0 üstünlüğü ile geçildi.


İkinci yarıya beraberlik golü için saldıran Topkapıspor'un üstünlüğü vardı, deplasman takımı yaptığı ataklarda iyi savunma yapan Güneştepe defansını aşamayınca aradığı beraberlik golünü bulamadı. Şampiyonluk yolunda büyük bir engeli aşmak üzere olan Sarı Kırmızılılar son dakikada Enes Diler ile bir gol daha bularak mücadeleden 2-0 'lık galibiyetle ayrılan taraf oldu.


HABER-FOTOĞRAF: ALİ RIZA SUBAŞI


[gallery link="file" ids="117376,117377,117378,117379"]

Hiç yorum yok:

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemeleri kuraları çekildi

Türkiye U15 Şampiyonası İstanbul elemelerinin kuraları bugün çekildi.