Cumartesi, Mart 22, 2014

Güneştepe'den bir şampiyonluk daha

Son ana kadar büyük çekişmeye sahne olan İstanbul U14 Ligi 22. Grup’ta şampiyon Güneştepespor oldu… Son maçında Zeytinburnu Yıldızspor’u 3-0 yenen Güngören ekibi ipi göğüsledi.



Zeytinburnu Hasan Doğan Stadı’nda oynanan maçta Güneştepespor’un gollerini Abdullah Türkan, Yusuf Bulmuş ve Gökhan Karakaya attı.  Sezonu 37 puanla en yakın takipçisi Bakırköy Aslanspor’un 3 puan önünde bitiren Güneştepespor grubunu şampiyon tamamladı.


Böylece Güneştepespor, teknik direktör Sakıp Gül yönetiminde 2013-2014 sezonunda Güngören Kupası ve U17 Ligi şampiyonluğundan sonra U14 Ligi’nde de hedefe ulaştı.


Güneştepespor Kulüp Başkanı Ergün Edepali “Şampiyonlukta emeği geçen başta hocamız olmak üzere tüm oyuncularımı kutluyorum. Güngören Stadı yıkıldıktan sonra tüm Güngören takımları tek sahada çalışıyoruz. Bu yokluğun içinde bu şampiyonluklar bizleri daha da mutlu ediyor. Sakıp hocamız bu sene büyük bir yükün altına girdi. A takımla birlikte tüm yaş grupları ile ilgileniyor. Bu kadar olumsuzluklara rağmen başarılı bir sezon devam ediyor. Şimdi önümüzde U17 Türkiye Şampiyonası elemeleri var. Daha sonra U14 elemeleri… İnşallah kazasız belasız atlatırız” dedi.


Yerel Futbol Sitesi

2 yorum:

OSMAN dedi ki...

HAKETİMİZ GALİBİYETİ ALDIMIZA İNANIYOM İNŞALLAH DEVAMI GELİR

Tepeli dedi ki...

Bravo osman aynen öle hak ettiğimiz bir şampiyonluğu aldık. Şimdi daha da cok çalışıp daha iyi yerlere gitmemiz gerekıyor..

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...