Salı, Mart 25, 2014

Gazi Mahallesi büyük avantaj sağladı

İstanbul U19/1 Ligi 17.Grupta şampiyonluğunun iki adayı Gazi Mahallesispor ve Yeniköyspor final niteliğindeki maçta karşılaştılar. İlk devreyi 2-0 önde kapatan ev sahibi ekip maçtan 1 puan ayrıldı ancak şampiyonluğa çok yaklaştı.



Gazi Mahallesi Stadında oynanan ve Fatih Kömel, Enes Erdoğan, Memet Yalçın Hakem triosunun yönettiği maçın ilk devresini Gazi Mahallesispor Cuma Ünver ile Ufuk Derman golleriyle 2-0 önde kapattı. Sarıyer ekibi Yeniköyspor Bilal Şenözdemir'in oyundan ihracı nedeniyle ilk devre sonunda sahada 10 kişi kaldı.


İkinci yarıda sahada bambaşka bir Yeniköyspor vardı. Yiğit Okan Demirel'in kafa golüyle farkı bire indiren kırmızı-beyazlılar, Ahmet Çolak'ın golüyle de maçta eşitliği sağladı. Ayrıca Yeniköyspor'un birisi faul, ikisi de ofsayt gerekçesi ile 3 golü iptal edildi.


Gazi Mahallesi taraftar grubu Karambol'un takımına büyük destek verdiği zorlu 90 dakika 2-2 sona erdi ve Gazi Mahallesispor ligde 26 puana ulaştı. Yeniköyspor'un puanı ise 23 oldu. Bu sonuçla turuncu-siyahlı Sultangazi temsilcisi son maç öncesinde şampiyonluk yolunda ciddi bir avantaj sağladı.


Bu grupta gelecek hafta Yeniköyspor sahasında Mecidiyeköyspor ile karşılaşacak. Gazi Mahallesispor ise haftayaı maç yapmadan geçirecek. Ligin son haftasında ise Gazi Mahallesispor deplasmanda Mecidiyeköyspor ile karşılaşacak. Yeniköyspor'da Sütlüce'ye konuk olacak.


HABER: UĞUR YAZOĞLU


 


 


 


[gallery link="file" columns="4" ids="117860,117861,117862,117863,117864,117865,117866,117867,117868,117869,117870,117871,117872,117873,117874,117875,117876,117877,117878,117879,117880,117881,117882,117883,117884,117885,117886,117887,117888,117889,117890"]

12 yorum:

yeniköy dedi ki...

bu ülkede böyle şeyler oldukça bazı şeyler imkansız. deplasmana gitmişiz daha maç başlamadan 200 300 kişi tribünden küfür tehtid herşeyi yapıyor.hakem polis gelmeden maça başlamıyor polis geliyor ama sonra korkup gidiyor hakem gereksiz bizi 10 kişi bırakıyor ofsayt olan pozisyonda golü veriyor 3 değil 4 tane golümüzü saymıyor bunlardan 2 tanesinde ne ofsayt ne faul var hakem sadece dışardan korktugu için veremedi. saha komiseri g.mahallesinin taraftarıyla hakem bizim zaten diye konuşuyor. şampiyonluk elimizden çalınıyor inşallah ilerde bizim haklarımız çocuklarınızdan çıkar diyorum başka bişey demiyorum. orada yapılan bazı şeyleri anlatmıyorum bile son olarak orda kazansaydık belkide şuan ülkenin manşetindeydik tff nin bunlara el atması lazım yazıklar olsun

Valat Ant dedi ki...

Kendıne yapılmasını ıstemedıgınız seylerı bızım cocuklara yapmıcaktınız kardesss :)))

Baboş dedi ki...

Herkes Haketiğini Alır Siz yeniköyde Nasıl Davrandıysanız Gazide Aynı Karşılandınız

Baboş dedi ki...

Herkes Hekettiğini Alır yeniköy İlk Maçta Bizim Futbolculara Nasıl Davranmışsa Bizde Öyle Davrandık Ne Ekersen Onu Biçersin.

yeniköy dedi ki...

herkes hakettiğini alırmıs siz kimsiniz ya sarıyerde size ne yaptılar 300 kişi küfür edip tehtidmi etti hakem gollerinizimi vermedi ? ordada biz oynadık penaltı kaçırdık gol kaçırdık maçtan sonra beraberliğe nasıl sevindiğinizide gördük siz sevindiğinizde size laf atan yada küfür eden oldumu ? ayrıca bizim sahadakilerle hiç sorunumuz yok dışardan küfür eden serserilerle ve hakemle sorunumuz var

sarıyer dedi ki...

yeniköy de biz ne yaptık hocalarınızı karşıladık çay ikram ettik bisküvi ikram ettik seyircinize çay ikram ettik maç bitiminde otobüse kadar yolcu ettik kadroya giremeyen futbolcularınızla sohbet ederek maçınızı izledik sorun hocalarınıza futbolcularınıza 18 yaşındaki çoçukların annelerine küfürmü ettik 200 kişi ile hoşgeldiniz o. çoçukları diye tezaruatmı yaptık.siyasi slogonlarmı attık.hakemin nasıl korktugunu her kes gördü ne yazıkkı bu haberi yapan arkadaşta çirkinlikleri yazmamış.

akd dedi ki...

Muharrem abi, haberi yapan arkadaşa neden sitem ettiğini anlamadım. sonuçta sen ve kardeşin de bizim ekipten sayılırsın. Bu işleri çok iyi biliyorsun. Biz haberi yaptık, altını da yorumlara açtık. Gerisini sen doldur abi.

sarıyer dedi ki...

ok haklısın ben yazmasını isterdim ama sonuçta oda oranın insanı orda olanları yazsa oda sıkıntı yaşayacaktır bu açıdan baktıgımda uğur kardeşime de hak veriyorum.
Biz yeniköy olarak ne gazi maçındaki ilk maçta nede diğer maçlarda hep rakiplerimizi güzel karşıladık bunu herkez bilir ama orda yorum yapan arkadaşların ilk maçta olanların karşılıgıdır demelerini anlayamadım ben ilk maçta ordaydım.lütfen sorsunlar futbolcularıne hocalarına kadroya giremeyen futbolcularına ve maça gelen seyircilerine.benim görmediğim bilmedigim bir şeymi oldu da haberimiz yok.ilk maçtaki centilmenliğin karşılıgı bu olmaması gerekirdi.anneler kutsaldır 18 yaşındaki çoçukların annelerine toplu halde uzun uzun süren ve forma numaralarıyla küfür edilmesi siyasi slogonlar atılması futbola yakışmadı.burdan atılan siyasi slogonları yazmaya dlim varmıyor ama zaten herkes az çok biliyordur.umarım bundan sonra ne gazi stadında nede başka stadlarda böyle şeyler olmaz.selamlar

ibo dedi ki...

ilk maçta neler mi oldu seronomide vara varalar geldi diye karşılayan sizin topçularınızdı sahada küfür eden sizin topçularınızdı. maç bittikten sonra otobüse parmak işareeti yapan sizin topçularınız velisiydi bunları konuşmayalım gerçekleri konuşalım kendi sosyal paylaşım sistesinde soyunma odasını filan başmışlar maçtan sonra zor çıkmışsınız falan filan bunlar palavra orda gelip soyunma odamıza tebrik eden topçularınızda vardı. Hakeme isyan ediyosunuz sorun bakalım 2. yarının başında 5 numaranıza 2.sarı kartı çıkarmayıp saçma sapan faullerle sizi maça ortak eden kimmiş elinizi vicdanınıza koyun sorun topçularınıza sonra konuşalım eğriyi doğruyu .

Baboş dedi ki...

sayfanızda yazmışsınız ş.. felan diye gaziye ş.. diyen ş...dir yalan haberlerle yok 400 kişi soyunma odamızı bastı demişsiniz külüyen yalandır ayıp sahanızda kadın veliniz ve kocası durmadan çocuklara küfür etmiş hata bizim velilerden birinide dövmeye kalkmış vere vereler geldi demiş futbolcularınız seronomide saha içinde küfür edecek futbolcun ondansonrada bişey yapmadık diyin sen nasıl karşılarsan öyle karşılanırsın sizi ben uğurladım hata yöneticiniz galiba ahmet şapkalı gaziye yok sıtat kapılarını kitlediler burdan şeytan bile çıkamaz felan yazmış ayıp ayıp gazi sahasının her yanın açık olduğunu gazi sıtadını bilen herkes biliyor o şekilde insanları galyana getirmesin delikanlı olsun biraz sizi otobüsünüze kadarda ben yolcu ettim.

yeniköylü dedi ki...

baboş bak yapmış etmiş diyorsun yaptı demiyorsun insanlardan duyduklarını burda bize konuşma orda tribünde küfür eden yada dediğin gibi vara vere gibi şeylerde söylenmedi saha içine gelirsek sahada herşey olur futbolcular tartışır birbirine küfür eder evet sahada tartışmalar oldu sizin oyuncularda bizim oyuncularda birbirine küfür etti bunu kimse inkar edemez ama ben sana soruyorum siz geldiniz burda sahanın ortasında sevindiniz ve hiçbirşey olmadan çıkıp gittiniz eğer biz gazide kazanıp sahanın ortasında sevinseydik ne olurdu ? ayrıca yukarda birisi 5 numarayı atmadı falan demiş 2 oyuncu kafa topuna cıkıyor ve çarpışıyor bunun neresi sarı kart ? sizin 7 yada 9 numara gidip hakemin kulagına ne söylemiş onuda sor. 10 numaranıza gollerin neden sayılmadıgını sor bakalım biliyomuymus bize sahada neden vermedi bende anlamadım diyordu . bu arada 7 yada 9 numara tam hatırlamıyorum biraz erkek gibi oynasın en ufak müdahalede yerde 10 takla atmasın .

ibo dedi ki...

ya bak yeniköylü git topçularına sor 5 numaranın pozisyonuna sarı kartla koşup sarı kartı cebine koymuşmu koymamışmı . he doğru siz o sahada öle sevinemezsiniz neyse amatör küçük dünya biz bize ş. diyenide ırkçılık yapanıda köken bakımından ayıranıda unutmayız herkese başarılar

Genç Kartaltepeliler depremzedeleri unutmadı

Genç Kartaltepeliler taraftar grubu, bu bayramda da deprem bölgesini unutmadı.