Cuma, Mart 21, 2014

Fenergücü U14'de grubu şampiyon tamamladı

İstanbul U14 Ligi 23.Grup’ta Fenergücü, Haliçspor deplasmanında 1-0 galibiyetle ayrıldı ve grubu şampiyon tamamladı.


İlk yarısı 0-0 biterken mutlak iki pozisyondan Fenergücü faydalanamadı. İkinci yarıda 55.dakikada Furkan uzaklardan kaleye gönderdiği şutla takımını öne geçirdi. Haliçspor son dakikalarda gol için yüklense de topu ağlara gönderemedi. Maç sonunda her iki takımda birbirini kutlarken sahada fair play anlamında güzel görüntüler oluştu. Fenergücü oyuncuları sporcuları velileri teknik kadrosu sahada şampiyonluk sevincini doyasıya yaşadılar.


Fenergücü antrenörü Kenan Kasım Taştan,’’Tüm takımların birbirini yenebildiği,en az golün atıldığı ve yenildiği,en az puanın toplandığı bir grupda mücadele ettik. Son haftaya kadar şampiyonun belli olmadığı bir sezon yaşadık. Bu şampiyonluk her yönüyle bizim için çok değerliydi. Haliç gibi çok yetenekli oyunculardan oluşan bir takımı geride bırakmak çok sevindici. Tüm oyuncularımı, teknik ekibimizi ve velilerimizi canı gönülden kutluyorum. Bu şampiyonluğu 2 hafta önce ayağı kırılan oyuncumuz Oğuzhan Hava'ya armağan ediyorum. Şampiyonluğumuz camiamıza hayırlı olsun. Allah nasip ederse hazırlıklarımız Türkiye finalleri için olacak. Son olarak da  grubumuzda centilmence mücadele eden, sporun dostluk, barış, ve kardeşliği pekiştirmek için bir araç olduğunu bilip, hisseden ve sahaya yansıtan tüm takımları, hocalarımızı ve değerli sporcularını kutluyorum'' dedi.

Yerel Futbol Sitesi


[gallery link="file" ids="117110,117109,117111,117112,117113,117114"]

Hiç yorum yok:

Reha Rakıcı'dan Anadolu Üsküdar'a veda

Anadolu Üsküdar Spor Kulübü'nün başarılı Teknik Direktörü Reha Rakıcı, kulüple karşılıklı anlaşarak ayrıldı. Rakıcı'nın kulüpteki pe...