Pazar, Mart 30, 2014

Damlaspor U15, Türkiye'nin en iyi 4 takımından biri

U15 kategorisinde Türkiye Şampiyonası birinci kademe maçlarını Manisa -Akhisar'da geçtiğimiz hafta kazanıp şampiyon olan Damlaspor U15 takımı bu sefer 2. kademe müsabakaları için gittiği Kütahya'dan da şampiyon olarak döndü. Böylece Türkiye'nin en iyi 4 U15 takımı arasına kalmayı başardı.


İstanbul'u temsil eden iki takımdan biri ve Zeytinburnu'nu temsil eden tek takım Damlaspor U 15 takımı... Damlaspor'un bu başarısını değerlendirirken her sezon ve her kategoride profesyonel takımlara verdiği futbolcuları ve sayılarını göz önüne almak daha sağlıklı bir fikir yürütme olsa gerek. Yarıştığı takımların çoğu takımlarına her sezon futbolcu desteği alırken Damlaspor bilakis her sezon futbolcu vererek takımlarının gücünü azaltıyor. Mesela sözkonusu U-15 takımından şu ana kadar en az 6-7 futbolcusunu(bunlar da tabii en iyileri) profesyonel takımlara göndermiş. Böyle olunca bu Damlaspor başarıları daha bir önem ve kıymet belirtiyor.


Adeta imkanların yarıştığı bu büyük turnuvada, önce imkansızlıklarla boğuşarak geçmiş bir sezonun ardından böylesine güzel ve takdire şayan bir başarı yakalayan ve bunu hep yapan Damlaspor'u tebrik ediyoruz.


HABER: ALİ HIŞIROĞLU

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.