Pazartesi, Mart 24, 2014

Cevizli Gençlergücü liderliğe yükseldi

İstanbul 2.Amatör Lig 17. Grubun iddialı ekiplerinden Kartal Cevizli Gençlergücü, Çakmak Stadında Feneryolu takımının misafiri oldu. 8 golün atıldığı mücadeleyi kazanan deplasman takımı ev sahibi  zirve yarışında fire vermedi.

Kağan Kanbur, Onur Eser ve Selçuk Yayla hakem triosunun mükemmel şekilde yönettiği mücadele grubun önemli maçlarından biriydi. Ev sahibi Feneryolu'nun ligde puanla tanışamamış olması sebebiyle, deplasman takımınında şampiyonluğa oynuyo olması ve averajla 3.sırada olması iki takımında sahaya mutlaka 3 puan için çıkacağını gösteriyordu. Mücadeleye hızlı başlayan ev sahibi Feneryolu 7.dakikada Zühtücan'ın kafa golü ile 1-0 öne geçti. Mücadeleyi bırakmayan Karatl temsilcisi Cevizli Gençler Gücü 10.dakikada Yücel'in aşırtma golü ile beraberliği yakaladı 1-1. Karşılıklı ataklarda gol pozisyonlarını iyi değerlendiren Kırmızı Lacivertli deplasman takımı 14 ve 16.dakikada Osman'ın ayağından iki gol bularak 3-1 öne geçmeyi başardı. baskıları dinmek bilmeyen Cevizli Gençler Gücü Süleyman ile bir gol daha bularak 4-1 üstünlüğü yakalasalarda maçı bırakmayan ev sahibi Feneryolu takımı İlkay ve İbrahim ile iki gol bularak farkı azaltmayı bildi. İlk yarı deplasman takımı Kartal Cevizli Gençler Gücü'nün 4-3 üstünlüğü ile geçildi.

İkinci yarısı büyük çekişmeye sahne olan mücadelede beraberlik golü arayan ev sahibi ekibe Kartal tamsilcisi iyi defans yaparak gol şansı vermedi, 56.dakikada yakaladığı kontra pozisyonda Osman ile bir gol daha bulan Serhat Maden'in talebeleri mücadeleden 5-3 'lük galibiyetle ayrıldılar. Bu galibiyetle lider Tokatköy'ün puan kaybettiği haftada liderliğe yükselen K.Cevizli G.Gücü takımı önümüzdeki hafta kendi evinde Erenköy Acarspor'u misafir edecek.


HABER-FOTOĞRAF: MURAT NAZİK
KAYNAK: www.sehriistanbul.com.tr


[gallery link="file" ids="117676,117678,117677,117679,117680"]

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...