Pazar, Mart 30, 2014

Beykoz 1908'den teşekkür

Kütahya'da gerçekleşen U15 Yaş Grubu Türkiye Şampiyonası müsabakalarından aldığı 2 mağlubiyet ile elenen Beykoz 1908 A.Ş.Takımından kendilerine destek olna kurum-ve şahıslara teşekkür mesajı var.
Beykoz 1908 A.Ş.Takımı Futbol Altyapı Takımlar Sorumlusu Mehmet Şahin yapmış olduğu açıklamda Kütahya'daki müsabakalarının kısa bir değerlendirmesini yaparken," İlk etapta üçlü grupta yer aldık. Buradaki rakiplerimiz olan Kocaeli Hacı Hızır Şafakspor ile Antalya Muratpaşa Belediyesi Takımları ilk maçtan 2-2'lik beraberlikle birer puan ile ayrıldılar. Biz ilk maçımızı Hacı Hızır Şafakspor ile yapıp 2-0'lık mağlubiyet ile ayrılınca, bizim açımızdan turnuvaya nokta koymuş olduk. Prestij maçı anlamı taşıyan ikinci maçımızda da Muratpaşa Belediyespor'a aynı skorla 2-0 mağlup olduk. Gerek Kütahya'da 3 hafta önce oynayıp tur atladığımız müsabaka öncesi ve sonrasında gerekse de ikinci kez Kütahya Kentine gittiğimiz bir sonraki etap öncesinde bizlere destek olan, Başta Belediye Başkanımız Yücel Çelikbilek olmak üzere gönül birlikteliği yapan ve de bizzat müsabakalarımızı izlemeye gelen taraftarlarımıza sizlerin vasıtası ie teşekkür etmek isterim, sağ olsunlar, var olsunlar" diye konuştu.


Beykoz 1908 A.Ş. Kulübünde sezon başında başlayan yeni yapılanmaların ilk sezonunda meyvelerini vermeye başladığının altını çizen Mehmet Şahin,"U15 ve U14 Takımlarında Grup Şampiyonlukları yaşadık, U17 Yaş Grubunda şampiyonluğu son haftalarda kaçırdık. Şimdilerde aynı heyecanı U13 Yaş Grubu takımımız ile yaşamaktayız. Biz bu mayanın tuttuğu inancındayız. Beykozspor'un geleceği açısından çok önemli bir adım atıldığı kanaatini taşımaktayız. Gerçekten de ben ve çalışma arkadaşlarım taşın altına hem elimizi hem de yüreklerimizi koyduk. Çok uzun yıllar şampiyonluk yaşanmayan Beykoz altyapısına 20 yılın ardından iki şampiyonluk kazandırdık, tabii ki mutlu olmamak mümkün değil. Bu güzel ekip çalışmasına katkı sunan görünür-görünmez birçok şahsiyet var. Bu desteğin devam edip ve de yenilerinin ilave olması ile çok güzel günleri kulübümüzün beklediğini söyleyebilirim" şeklinde konuştu.

HABER: TALİP ERCAN


[gallery link="file" ids="118791,118790,118789"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.