Cuma, Mart 21, 2014

Atun, Başbakan’a projeyi sundu

Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun, öneki akşam ilçeyi ziyaret eden Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a, Silivri Stadı için hazırladıkları projeyi sundu.


 


 atun başbakanla 2


Silivri’de gerçekleştirdiği büyük mitinle halka seslenen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ilçeden helikopter ile ayrılmak üzere gittiği Silivri Stadı’nda karşılayan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun burada Başbakan’a Silivrispor atkı ve formasını hediye etmesinin ardından yönetim kurulunca hazırlattıkları Silivri Stadı projesini takdim etti. Konu ile ilgili kısa bir açıklamada bulunan Silivrispor Kulüp Başkanı İhsan Atun; “Sayın Başbakan’ımıza Silivri’mizin yüz akı olacak olan asrın projesi ile birlikte kulübümüzün atkı ve formasını hediye ettik. İlk elden yaptığımız teslimatın ardından Başbakanımızın ayak üstü incelediği projeyi beğendi. Benden yönetim kurundaki değerli arkadaşlarım ile birlikte hazırladığımız Silivri Stadı projesinin sunum dosyasını aldı ve danışmanlarına teslim etti” dedi.


HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.