Cumartesi, Mart 22, 2014

Altıntepsi Makelspor'dan mevlid

Milli futbolcu Arda Turan'ın yetiştiği, babasının da başkanlığını yaptığı İstanbul 1. Amatör Lig ekibi Altıntepsi Makelspor, kulübün kuruluşundan bugüne kadar geçen süreçte hayatını kaybetmiş, eski yönetici ve futbolcular için bir anma ve mevlid töreni düzenledi.


Adnan Turan başkanlığındaki yeşil-beyazlı kulübün tarihinde ilk kez düzenlemiş olduğu mevlid töreni kulüp binasının önündeki alanda yapıldı. Mevlide Altıntepsispor yönetim kurulu, üyeler, eski ve yeni futbolcuları, Bayrampaşa Belediye Başkanı ve AK Parti Bayrampaşa Belediye Başkan Adayı Atila Aydıner, AK Parti İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, siyasi partilerin temsilcileri, Bayrampaşa'daki kulüplerin başkan ve yöneticileriyle çok sayıda taraftar katıldı.


Altıntepsi Makelspor Kulübü Başkanı Adnan Turan, 'Kulübün kuruluşunun 58. yılında yokluklarını her zaman hissettiğimiz çok değerli yönetici ve sporcularımızın aziz ruhlarına mevlid okuttuk. Altıntepsispor'a ve Türk sporuna emek veren kişileri hiçbir zaman unutmayacağız. Bizleri yalnız bırakmayan milletvekilimize, belediye başkanımıza, siyasi parti temsilcilerimize, spor kulüpleri yöneticilerine ve tüm misafirlerimize şahsım ve kulübüm adına teşekkür ederim' dedi.


KAYNAK: www.pasavizyon.com


[gallery link="file" ids="117331,117330,117329"]

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.