Çarşamba, Şubat 12, 2014

Tunaspor, Levent'ten 'Ürkmedi'

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda iki yenilgisiz takımın karşı karşıya geldiği maçta Leventspor 1-0 öne geçmesine rağmen sahadan 2-1 mağlup ayrıldı.Süper Amatör Lig'de geçtiğimiz sezonla birlikte 30 maçtır yenilgi yüzü görmeyen Leventspor, 83.dakikada Hakem Serhad Ürkmez'in anlamsız bir penaltı ile kalesinde golü gördü. Kırmızı siyahlılar hem maçı kaybederken, 3 futbolcunun da kırmızı kart görmesiyle ağır bir yenilgi aldı.


 


Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda ilk 2 maçlarını galibiyet ile kapatan Leventspor ile Bayrampaşa Tunaspor, Selimiye Stadı'nda karşılaştı. Kadrosunda Selimiyespor'dan bir çok futbocusu olan Bayrampaşa Tunaspor 3.maçında 2.kez Selimiye Stadı'nda maça çıktı. Karşılaşmaya Bayrampaşa Tunaspor etkili başladı. 2.dakikada kaleyi karşıdan gören bir noktadan Furkan sol ayağıyla vurdu. Kaleci Serkan topu kornere çeldi. 5.dakikada Ozan'ın kaleci Serkan'a gönderdiği kafa topu kısa düştü ve Ahmet topu kalecinin üzerinden aşırttı. Mustafa savunmada araya girerken topu uzaklaştırdı. 6.dakikada Erdem sağ kanattan kaleci Serkan'ın uzun gönderdiği topu önüne aldı ve aşırtma bir vuruş denerken top üstten auta gitti. 15.dakikada sol kanattan Erdem, Eren tarafından karnına aldığı darbe ile yerde kaldı. Eren sarı kart görürürken Serkan Erok son derece etkili bir serbest vuruş kullandı. Ozan topa kafa ile vurdu top direğin dibinden hemen auta gitti. 20.dakikada ceza sahası üzerinde Can hava topu mücadelesi esnasında yerde kaldı. Serkan Erok'un sert şutu direğe çarpıp kaleci Selçuk'un eline çarptı ve top kornere gitti. 40.dakikada Serkan'ın degajında Orhan topu kafa ile kalecisine aşırttı. Mesut savunmanın arkasına sarktı topa tam müdahele etmek isterken top kafasının üzerini sıyırdı geçti. Kaleci Selçuk pozisyonu süzdü ve çıkarak topu aldı. İlk yarı golsüz sona erdi.


48.dakikada sağ kanattan Ömer süratle atağa kalktı. Gökhan rakibine sert girerek sarı kartla cezalandırıldı. Serkan Erok'un serbest vuruşunda Ozan topu kafa ile filelere gönderdi.0-1 57.dakikada Gökhan Gedik'in sol kanattan altıpasın içerisine etkili ortasında karambol yaşandı. Savunma oyuncusu Aykut Taşkınfurat o karambolde kaleye şut atarken skora denge geldi. 71.dakikada ceza sahası üzerinde Ali Cem topun gelişine sert bir şut atmak istedi fakat Tunasporlu futbolcunun ayağı tehlikeli kalkarak çift vuruş tespit edildi. Serkan'ın sert şutunu kaleci Selçuk direk dibinde çeldi. Dönen topta kaleci yerdeyken hiçbir Leventsporlu topa yönelemedi ve savunma topu kornere gönderdi. Üst üste kullanılan iki köşe vuruşunda Erdem'in kafa vuruşunu kaleci Selçuk çizgi üzerinden ayağıyla çıkarttı.


Tartışmalı bir penaltı
83.dakikada Bayrampaşa Tunaspor'da Aykut topu ceza sahasına doğru gönderdi. Ceza sahasının sol çaprazında Rıfat topu kaleye çapraz bir pozisyonda sırtı dönükken kontrol etti. Rıfat hızlı bir hareketle vücudunu çevirdi ve Yusuf'un rakipten kendini korumasına karşın Rıfat kendini yere bıraktı. Hakem Serhad Ürkmez ceza sahasının üzerine yakın bir mesafede olmasına karşın penaltıyı çaldı. İtirazlar sonrasında kaleci Serkan, Yusuf ve Mustafa sarı kartı gördü. Topun başına geçen Furkan Tunaspor'u öne geçiren golü kaydetti.2-1


Kulübede Ercan atıldı
85.dakikada sağ kanattan Ömer'e Yardımcı Hakemin ve 4.Hakemin(bipli bayrak olmasına rağmen) gözünün önünde sert bir müdahale yapıldı. Yardımcı Hakemlerin gözlerinin önündeki pozisyonlarda maç boyunca bayrak kaldırmamaları, sadece ofsayt, korner ve aut atışlarında bayraklarını kaldırmaları da oldukça ilginçti. Ömer'e yapılan sert müdaheleye sinirlenen Leventspor kulübesinde kaleci Ercan, dördüncü Hakem Berkay Yazıcı'nın uyarısıyla ihraç edildi.


'Hocam taçı ben mi atacağım' ihraç getirdi!
87.dakikada Bayrampaşa Tunasporlu futbolcu sol kanatta bir pozisyonda taç atışına oldukça yavaş hareketlendi. Savunma oyuncusu Serkan Erok,''hocam taçı ben mi atacağım'' diye bağırmasıyla birlikte Hakem arkasını döndü ve ikinci sarı karttan bu futbolcuyu da ihraç etti. 90+2.dakikada Tunasporlu futbolcu kendi ceza alanı içerisinde yerde kaldı. Sinan o bölgede gördüğü ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışına gönderildi. Karşılaşmayı Bayrampaşa Tunaspor 2-1 kazanırken maç sonrasında iki takım futbolcuları arasında ufak bir tartışma yaşandı. Maç izleyenler tarafından oldukça büyük bir tepki alan Hakem triosu soyunma odasınının yolunu tuttu.


İl Temsilciliği maçtaydı
Karşılaşmayı takip edenler arasında TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu, İl Başkan Yardımcısı Ali Sait Çolak ve Leventspor Kulübü Başkanı Mehmet Şenozan ile birlikte Bayrampaşa Tunaspor Başkanı Mustafa Altuntaş yan yana maçı takip ettiler.


STAT: Selimiye
HAKEMLER: Serhad Ürkmez, Mustafa Zengin, Onur Çakır / Berkay Yazıcı
BAYRAMPAŞA TUNASPOR: Selçuk, Berkay, Arif, Aykut, Orhan, Ahmet, Emin, Eren(Dk.77 Cüneyt), Rıfat, Furkan(Dk.90+2 Kerem), Gökhan(Dk.67 Cihan)
LEVENTSPOR: Serkan, Ömer, Serkan Erok, Mustafa, Ozan, Hasan(Dk.84 Salih), Erdem, Murat, Can(Dk.77 Sinan), Mesut(Dk.62 Yusuf), Ali Cem
GOLLER: Dk.57 Aykut, Dk.83 Furkan / DK.49 Ozan
SARI KARTLAR: Dk.15 Eren, Dk.48 Gökhan, Dk.54 Aykut,  / Dk.33 Mesut, Dk.38 Murat, Dk.45+1 Serkan Erok, Dk.67 Ömer, Dk.79 Sinan, Dk.83 Serkan, Dk.83 Yusuf, Dk.83 Mustafa, Dk.88 Salih
KIRMIZI KARTLAR: Dk.85 Ercan(kulübeden), Dk.87.Serkan Erok, Dk.90+1 Sinan (Leventspor)


HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT
KAYNAK: www.leventspor.com


[gallery link="file" ids="110344,110345,110347,110346,110348,110349,110350,110351,110355,110353,110352,110356,110357,110358,110359"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 26 Nisan 2024 Cuma Programı

Bölgesel Amatör Lig'de heyecan tüm hızıyla devam ediyor...