Cuma, Şubat 21, 2014

TFF Silivrispor’a ceza olup yağdı

Hafta sonu oynanan Silivrispor-Bergama Belediyespor maçının gözlemci raporları doğrultusunda profesyonel disiplin kurulu önceki gün kararırı verdi ve bu kararı da Silivrispor’a iletti.


 


54 maddeden oluşan tutanakta Silivrispor’a toplamda 20 Bin TL ceza verilirken disiplinsiz davranışlarından dolayı da kaleci Rasim’e 3 maç ceza verildi. Temsilci ve gözlemci raporlarının ardından verilen ceza da Silivrispor beklediği cezaları alırken beklenmedik tek ceza ise kalecimiz Rasim’e verildi. Disiplin kurulunun karası ise şu şekilde verilmiştir; “Silivrispor Kulübünün, 16.02.2014 tarihinde oynanan Silivrispor – Bergama Bld.Spor Spor Toto 3. Lig 1. Grup müsabakasında, taraftarlarının neden olduğu çirkin ve kötü tezahürat nedeniyle takdiren 5.250.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Silivrispor Kulübünün, taraftarlarının neden olduğu saha olayları nedeniyle takdiren 10.000.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Silivrispor Kulübünün, takım halinde sportmenliğe aykırı hareket nedeniyle 1.200.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Cezaların birleştirilmesi suretiyle Silivrispor Kulübünün, toplam 16.450.-TL para cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Silivrispor Kulübünün, müsabaka öncesi yapılan seremonide rakip takım sporcularıyla tokalaşılmamasından dolayı talimatlara aykırılık nedeniyle takdiren ihtar cezası ile cezalandırılmasına, Aynı müsabakada Silivrispor Kulübü sporcusu Rasim Mutlu’nun, rakip takım sporcularına yönelik hakareti nedeniyle takdiren 3 Resmi müsabakadan men ve 2.250.-TL para cezası ile cezalandırılmasına” karar verildi.


 HABER-FOTOĞRAF: ENGİN AKIN

1 yorum:

hakan cadde dedi ki...

bu rasimi ne zaman göndericekler bilmiyorum daha kaç maç ceza alıcak sürekli cezalı bir kalecinin bir sezonda cezalı oldugu için 6 7 maç kaçırması normal mi sizce.

SAL Klasman 3. hafta maç programı

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda 3. hafta maç programı ektedir...