Çarşamba, Şubat 19, 2014

Takım üç gün önceden Trabzon’a gitmez gidemez!

İlk maçta Fair-Play anlayışına aykırı bir golle iki puanımızı çalan Bergama neye uğradığını şaşırdı.


 


Herkes gergindi stresliydi ceza alma korkusu 3 puan endişesi hakimdi. Eksiklerimiz çoktu ama özellikle ilk devre “rahat olun biz bu maçı alacağız” diyen bir takımımız vardı sahada.


 


İkinci yarı biraz daha skoru korumaya yönelik kendi sahasında bekleyen bir görüntü olsa da yakaladıklarımızı atsak Bergama 5’lik, 6’lık olabilirdi.


 


İki devre arasındaki anlayış farkı tartışılabilir. Dost acı söyler deyip sürekli hataları eksikleri söyleyip bunalıma sokan dostlar bu durumu değerlendirecektir.


 


Biz iyi olan yönlerini dikkate alıp daha iyiye nasıl ulaşırız ona bakalım. İnsanlar iyi yaptıkları işlerle anılmak ister. Seyirci ayakta alkışladığına göre herkes işini iyi yaptı demektir.


 


Golleri ve kaçan pozisyonları gözünüzün önüne getirin çok bileler bu varyasyonları tahtaya bile çizemez aslında…


 


Takımın taraftarla bütünleşmesi görülmeye değerdi.


 


18-20 kişilik kadroda kimse kimseyi aratmıyor. Kimi fazla koşuyor, kimi becerikli, kimi akıllı, kimi agresif sahada herkes bir birini tamamlıyor.


 


Bunları bir araya getirip taraftarın ayakta alkışladığı bir takım oluşturmak kolay iş değil. Bunu yapan biri var!!!


 


Tüm olumsuzluklara rağmen büyük bir zafer kazanan komutana “bu zaferin kahramanı kim diye sormuşlar, komutan yenilsek kimi asacaktınız” demiş. Soruyu soranlar ise atlamış hemen “tabii ki sizi komutanım tabii ki sizi” demişler…


 


O zaman kahraman belli değil mi?


 


Eleştirebilir, yıpratmak isteyebilirsiniz ama Özgür Kurt çıtayı çok yükseltti, kabul etmek lazım değil mi?


 


Çeşitli vesilelerle zorluk çıkaran engel olmak isteyenler oluyor. O sahaya giremezsin bu odayı kullanamazsın demekle kimse bir yere varamaz.


 


Açın Silivri’min önünü iyi giden sezonun da keyfini çıkaralım.


 


Müdür mü haklı, başkan mı, futbolu kapatın diyenler mi, takımı düşürün diyenler mi haklı 30 Marttan sonra bakarız.


 


Birde kulüpte para yok diye söylemlerde bulunanlar var. Evet, bir takım sıkıntılar da yok değil de hafta sonu oynanacak olan Trabzon Akçaabat maçı için takımı 3 gün önceden Trabzon’a göndermenin de bir anmalı yoktur herhalde.


 


Hayır, madem para yok o zaman neden üç gün önceden takımı gönderiyorsun gerek var mı ki buna? Maçtan bir gün önce gönderirsin sonra şaibeye de yer bırakmazsın dimi ya…


 


Araçalı ne gol attı be öyle değil mi Arif abiiiiii???


YAZI: ENGİN AKIN

Hiç yorum yok:

Şile Yıldızspor nefes aldı

Bölgesel Amatör Lig 1. Grup'ta Şile Yıldızspor deplasmanda, düşmesi kesinleşen Vefa Spor Kulübü'nü 1-0 yenerek bitime 3 hafta kala d...