Çarşamba, Şubat 12, 2014

Spor Bakanı Amatörler Evi'ni ziyaret etti

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, İstanbul ziyareti kapsamında İstanbul Amatör Spor Kulüpleri Federasyonunu Amatörler Evi'nde ziyaret etti.

11 Şubat 2014 tarihinde İstanbul ilinde ziyaret ve incelemeler de bulunan Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, Sarıyer ilçesi ziyareti sırasında İASKF Genel Başkanı Ali Düşmez’i ziyaret etti. Yapılan ziyarette Sayın Bakanımıza eşlik eden heyetin yanı sıra Spor Genel Müdürü Mehmet Baykan ve Gençlik Hizmetler ve Spor İl Müdürü İbrahim İlhami Koç ziyaretçilerin arasında yer aldı.


Yapılan ziyarette Restorasyonu tamamlanan Orhan Saka Amatörler Evinde incelemelerde bulunan Spor Bakanı Kılıç, binanın yeni halini, spor kulüplerimiz için yapılan çalışmalar ve hizmetleri takdir ederken yenilenen binanın birçok yönden örnek teşkil ettiğini vurguladı.


İASKF Genel Başkanı Düşmez, Spor Bakanımızla tanışma fırsatı bulurken yaptığı görüşme esnasında yapılan çalışma ve projelerin yanı sıra kulüplerimizin sorunları, dertleri, dilek ve temennileri ile ilgili olarak bizzat Sayın Bakanımızla görüşme imkanı buldu.


Federasyon binasını inceleyen Spor Bakanı Kılıç, ziyareti esnasında bina girişinde karşılaştığı gençlerle de sohbet etmeyi ihmal etmedi. Sporla alakalı olarak gençlere sorular soran ve önerilerde bulunan Kılıç amatör sporun özellikle genç nesil için öneminden bahsetti. Karşılıklı yapılan görüşmelerin ardından Sayın Akif Çağatay Kılıç, ev sahipliği ve yapılan çalışmaların başarısından ötürü Ali Düşmez’e teşekkür ettikten sonra ziyaretine son verdi.


KAYNAK: www.iaskf.com


[gallery link="file" ids="110374,110373,110372,110371"]

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.