Salı, Şubat 25, 2014

Sakarya Demirspor'dan sert tepki

Taşburunspor deplasmanında yaşananlar sonrası Sakarya Demirspor camiası tepki verdi. Maçlara U16 takımı ile çıkacak olan Demirspor bu olaylar devam ederse Seneye A takım ile lige katılmayacaklarnı kamuoyuna bildirdi. 6
 
Sakarya Demirspor Kulübü Muammer Güneş imzalı Demirspor Kulübü Basın bildirisinde, ''22 Şubat 2014 Pazar günü Taşburun sahasındaki Taşburunspor-Sakarya Demirspor müsabakasında maruz kaldığımız , spor ahlaki e anlayışı ile bağdaşmayan olayların insan hayatını tehlikeye atacak boyutlara ulaması sonucu sporcu, teknik ekip, yönetici arkadaşlarımıza, Taşburun sahasında neredeyse linçe dönüşecek noktaya gelmesi bizleri son derece rahatsız ederek 2013-2014 sezonunun kalan müsabakaları ile ilgili radikal kararlar alma adına yönetim kurulumuz da fikir birliğine varılmıştır.
Yönetim Kurulumuz, Sakarya Spor Kamuoyunun yaşanan çirkinlikleri , sportmenliğe yakışmayan tavırlara, çirkin tezahürata, küfre ve insanların sadece birleştirici, bütünleştirici ve kucaklayıcı mantığının egemen kılınmasının herkesim tarafından kabul edilmesine yukarıda sıraladığımız ilkelerin bütün spor kulüplerimiz tarafından kabul göreceği umudunu korumakla beraber kalan Süper Lig A Grubu Müsabakalarımıza , Play-Off umudu en fazla kulüp olmamıza rağmen, ilimizde yaşanan bu çirkinliklerin son bulması adına bu haftadan itibaren maçlarımıza U-16 takımı ile devam edeceğimizi ve bu şekilde sezonu bitireceğimizi, yukarıda sıraladığımız sebeplerin önümüzdeki 2014-2015 sezonunda da devam etmesi halinde lige A Takım seviyesinde katılmayacağımızı, sadee alt yaş gruplarında , vagon üreten bir fabrikanın kulübü olarak Türk Futboluna ahlaklı ve kaliteli sporcular yetiştireceğimizi beyan eder saydılar sunarız'' denildi.


HABER: SİNAN KOLCU

1 yorum:

akyazılı dedi ki...

Demir sporlu arkadaşlar sizin futbolcularınız tel örgüden taraftarların üzerine atlamasaydı bu olayların hiç biri yaşanmayacaktı.
Bu maçın olay görüntüleri haber sitelerinde yaynlandı tekrardan izlerseniz durumu anlayabilirsiniz umarım

Çatalzeytin Zümrütspor gol yağdırdı

İstanbul 2. Amatör Lig 14. Grup'ta lider Çatalzeytin Zümrütspor deplasmanda Yavuz Sultan Selimspor'u 11-0 gibi farklı bir skorla yendi.