Cumartesi, Şubat 15, 2014

Modafen'den iki takviye daha

İstanbul Süper Amatör Lig Klasman Grubu'nda Modafen transferin son gününde kadrosuna 2 futbolcuyu katarak transferi noktaladı.
Uğur Tahtacı kimdir?
Futbol hayatına 2005 yılında Marmara Üniversitesi’nde başlayan futbolcu 2007 yılında İstanbul Gençlik ve Spor İl Müdürlüğüspor’da futbol hayatını devam ettiren 1993 doğumlu futbolcu 2008’de Beylerbeyispor ile anlaştı ve 2 sezon burada forma giydi. 2010 yılında İstanbul Büyükşehir Belediyespor’la anlaştı ve 2 sezonda bu takımın formasını giydikten sonra Vefaspor takımında forma giydi ve Ocak ayı transfer döneminde de Yeniköyspor’la sezonu noktaladı. Sezon başı İTÜ ile anlaşan ve burada SAL'a yükselme sevinci yaşayan futbolcu artık Modafen'de mücadele edecek. Futbolcunun kariyerinde Bölgesel Gençlik Geliştirme Ligi’nde 11 maçı, Deplasmanlı Süper Gençler Ligi’nde 2 ve A2 Ligi’nde de 16 maçı bulunuyor.

armutlu_beykoz_5

Aziz Abaramak kimdir?
22 Ekim 1989 Siirt Şirvan doğumlu Aziz Abaramak, futbola Dikilitaş’ta başladı. Kırmızı-beyazlı Beşiktaş temsilcisinde 5 sezon forma giyen Abaramak daha sonra Beykozspor 1908 A.Ş.’de Profesyonel oldu. Hürriyet Gücü ile yeniden Amatör’e dönen futbolcu, Adıyamanspor’da tekrardan Profesyonel olmuş ve sonrasında Zonguldak Devrek Belediyespor, Avcılar Belediyespor ve Dikilitaş’ta forma giydikten sonra, Beykozspor 1908 A.Ş. ve son olarak Vefa'da görev yapmıştı.

HABER-FOTOĞRAF: ERHAN HARPUT


 

Hiç yorum yok:

İstanbul 2. Amatör Lig 25 Nisan 2024 Perşembe Programı

İstanbul 2. Amatör Lig'de heyecan bitmek bilmiyor. Her gün maç her gün heyecan...