Pazartesi, Şubat 17, 2014

Köprübaşıspor baklava tadında

Düzce Birinci Amatör A Grubu son hafta maçında, Üçyolspor'a konuk olan Köprübaşıspor rakibi karşısında zorlansa da maçı 2-1 kazanmasını bildi.


Nurettin Zafer stadında saat 14.00 te oynanan müsabakada ilk yarı gol olmazken,ikinci yarıda 48 dak.Üçyol adına Ertan takımının golunu attı 1-0.Maçın 65 dak.Köprübaşı adına takımın en iyilerinden Çağatay ile 65 ve 67 dak.bulduğu gollerle rakibini yenmeyi başardı2-1.Maçın 75.dak. Köprübaşı adına Serkan penaltı atışını gole çeviremedi.Köprübaşıspor ligi 26 puanla ikinci bitirerek, B-gurubu ikincisi Gökspor ile Playy-Off maçı oynamayı hak kazandı



Maçtan sonra Köprübaşıspor başkanı Engin Çoşkun basın mensuplarına,futbolcularına baklava ikram etti. Köprübaşıspor başkanı Çoşkun konuşmasında"İlk yarı lider bitirmiştik şampiyonluğa çok inanıştık, fakat Koçyazıspor'a şansız bir şekilde yenildik,oyuncularımın motivasyonu bozulunca puan kayıpları yaşadık ve ligi ikinci bitirdik. Haftaya Gökspor ile Playy-Off maçına çıkacağız,oyuncularımıza güveniyoruz,artık süper amatöre çıkmak istiyoruz. Yönetim, taraftar olarak bu maça kılıtlendik,taraftarlarımızı bu maça bekliyoruz,çok ihtiyacımız var.Maçın çok centilmence geçmesini temenni ediyorum,iyi oynayan kazansın"dedi.

STAT: Nurettin Zafer
HAKEMLER: Hakkı Benli,Bilal Yılmaz,Nihat Hartlı
ÜÇYOLSPOR: Mert ***,Ömer*,Özden**,Sabri**,Yunus**,Muharrem*,Ertan***,Ahmet*,Hasan*,Sefa*,Enes*
KÖPRÜBAŞISPOR: Tuncay**Murat*Mustafa**Serkan*Savaş*Serkan**Emre*Erol**Çağatay****M.Ali*Suha*
GOLLER: 48.dak.Ertan,65 ve 67 dak.Çağatay


HABER: İBRAHİM TUZCU


[gallery link="file" ids="111375,111374,111373,111372"]

Hiç yorum yok:

İzzettinspor'da Ferudun Şallı dönemi

İstanbul 2. Amatör Lig ekiplerinden İzzettinspor'da teknik direktörlük görevine Ferudun Şallı getirildi.