Salı, Şubat 18, 2014

Kestanelik'te ağabey-kardeş omuz omuza

İstanbul 2. Amatör Lig'de mücadele eden Çatalca temsilcisi Kestanelikspor, Tuğrul ve Selçuk Durgut kardeşleri transfer etti.


Flaş transferlerle sezona başlangıç yapan Kestanelikspor'un, kuşkusuz en dikkat çeken transferi Durgut kardeşler. Aslen Kestanelikli olan kardeşler önümüzdeki sezon kendi köyleri için ter dökmüş olacaklar.


Yerel Futbol mikrofonlarına konuşan kardeşler sezon öncesi iddialı açıklamalarda bulundular. Ağabey Selçuk Durgut, “Köyümüzü ben her vakit futbolcu makinesi olarak tanımlardım. Köyümüzden yetişen çok kaliteli futbolcular var. Çeşitli kategorilerde oynayan kardeşlerimizin aynı çatı altında, Kestanelikspor'umuz için ter dökecek olması birlik beraberliğimizi perçinlemesi açısından oldukça önemli. İddia ediyorum, ligin tozunu alacak kalitedeyiz. İnanıyoruz, başaracağız” dedi.


Sert futboluyla dikkatleri çeken Selçuk Durgut, 'yeni sezonda sakinliğini muhafaza edebilecek misin?' diye sorulduğunda gülerek sorumuzu geçiştirirken kardeş Tuğrul Durgut ise daha sakin açıklamalarla başarıya inandığının altını çizdi. Tuğrul “ Ahde vefa imandandır. Kestanelik bizim doğduğumuz, büyüdüğümüz bir yer. Bizler bu coğrafyanın yetiştirdiği gençler olarak, köyümüzün tanıtılabilmesi açısından oldukça önemli bir yere sahip olan bu futbol müsabakalarında yeterli başarıyı sağlayıp Cenab-ı Hakk'ın izniyle görevimizi ifa etmiş olacağız. Yeterli desteğimiz var, o gücü maddi manevi olarak hissedebiliyoruz. Bu takım inşallah bir üst lige çıkacaktır” ifadelerini kullandı.


Tuğrul Durgut kimdir?
Futbola 2001 yılında Küçükçekmecespor'da başlayan Tuğrul, ardından Bakırköyspor, Bozyazı Belediyespor ve Fenerköyspor’da mücadele etti. En son 1.Amatör Küme'de Subaşıspor’da görev alan oyuncu, takımının Süper Amatör’e çıkmasındaki en etkili isimlerin başında geliyordu.


Selçuk Durgut Kimdir?
Futbola 1999 yılında Çatalcaspor’da başlayan Selçuk, ardından Kestanelikspor, Küçükçekmecespor ve Akalanspor’da mücadele etti. En son 1.Amatör Lig'de kardeşinin takımının bulunduğu grupta Çatalca İhsaniyespor'da mücadele eden Selçuk, takımının kaptanlığını da yapmaktaydı.


HABER-FOTOĞRAF: KEMAL AYDIN

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Programı

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynanacak.