Perşembe, Şubat 20, 2014

Kanbur: Haklılığımız kanıtlandı

Heybeliadaspor Kulüp Başkanı Koray Kanbur, Tahkim Kurulu'nun haklarındaki 3-0 hükmen yenilgiyi bozma kararını değerlendirdi. Kanbur, skorun 3-0 lehlerine tescil edileceğini söyledi.



Kanbur Yerel Futbol'a yaptığı açıklamada, "Tahkim'in bu kararı sonucun lehimize tescili anlamına geliyor. İki hükmen yenilgi var, bizim hükmen yenilgimiz bozuldu. Hukuken biz galip sayılıyoruz. Haklılığımız kanıtlandı. Heybeliadaspor gelecek sezon 1. Amatör Lig'de mücadele edecektir" dedi.


Elmalıspor maçında yaşananlara da değinen Kanbur, "Maçta sahaya seyirci girmesine karşın hakem raporunda yer almamıştı. Biz bunu kanıtladık. Elmalıspor'un, sahaya girme yetkisi olmayan gayrı resmi teknik direktörü olaylar patlak verdiğinde sahaya girdiğini beyan etti. Maçla ilgili şahitler de bulduk. Bizden de bir futbolcu girdi ancak kendisi, ilk 18'de olup ismi esamiye yazılmış oyuncumuzdu. İlk 11'de olmadığı için tribüne çıkmayı tercih etmişti olaylar olunca içeri girdi ancak kesinlikle kimseye vurmadı, şahitler de bunu kanıtlıyor. Olaylara karıştığı için 5 maç ceza alan kalecimiz Emre'nin de cezası 3 maça indirildi ki bu futbolcumuz için haksız bir rapor tutuldu kendisi kesinlikle olaylara karışmadı" dedi.


Mağdur olduklarını ve 5 futbolcularının olaylarda darbe aldığını belirten Kanbur, Tahkim'in haklılıklarını ortaya çıkardığını söyledi.


HABER: EFKAN BUCAK

Hiç yorum yok:

BAL 1. Grup 19 Nisan Cuma Sonuçları

BAL 1. Grup'ta 27. hafta karşılaşmaları 18 Nisan Cuma günü oynandı.