Perşembe, Şubat 20, 2014

İstanbul Bulancak iddialı geliyor

İstanbul 2. Amatör Lig'de bu sezon şampiyonluğu hedefleyen İstanbul Bulancakspor 9 yeni oyuncu renklerine katarak iddialı geliyor.


2. Amatör Lig'de rakiplerinin korkulu rüyası olmak istediklerini belirten İstanbul Bulancakspor Başkanı Turgut Kaçar, yeni sezonda başarılı olacaklarını ve bu doğrultuda çalışmalarını sürdürdüklerini ifade etti. İstanbul 10.Grupta 2. Amatör Lig'de şampiyonluğa oynayan bir ekip kurmak için çalıştıklarını ifade eden Kaçar, “Yeni sezonda İstanbul Bulancak spor olarak 2. Amatör Küme’de daha başarılı olmak istiyoruz. Bu doğrultuda çalışmalar yaptık. Amacımız hem İstanbul Bulancak spor yakışır bir takım oluşturmak, hem de lig maratonunda aynı nefesi soluyacak, kardeşlik içinde çalışacak, birbirini anlayacak uyumlu arkadaşları yan yana getirip kaynaştırmaktır. İstanbul Demirspor takım kaptanı Âdem, Onur, Erdal, Mesut, Gedikpaşaspor-Fuat, Emre, Güneştepe-Ahmet, İkitelli-Orhan, İstanbul Malatyaspordan Resul kadromuza katarak İstanbul Bulancak spor bünyesinde bulunan futbolcu arkadaşlarımızın içine dâhil ettik. Böylece zirveye oynayan mükemmel bir ekip kurduk'' dedi.

HABER: YILMAZ AKTEPE


 

Hiç yorum yok:

Küçüksu Rasathanespor 7'de 7 yaptı

İstanbul 2. Amatör Lig 15. Grup'ta lider Küçüksu Rasathanespor sahasında Poyrazköy Gençlikelispor'u 3-1 yenerek 7'de 7 yaptı.