Perşembe, Şubat 27, 2014

İFA Spor’dan Ekşioğlu’na teşekkür

Hafta içi Samanyolu ekranlarında yayınlanan spor programında İFA Spor ve İFA Spor camiası hakkında açıklamalar yapan TFF İstanbul İl Başkanı Yemen Ekşioğlu’na açıklamalarından dolayı İFA Spor Kulübü teşekkürlerini iletti.

Ekşioğlu yaptığı açıklamada İFA Spor camiasının ve İFA Spor Onursal Başkanı Selahattin Özgündüz’ün futbola son derece fair-play bir yaklaşımla baktığını özellikle Özgündüz’ün tribünde futbolculara ve onların değerlerine edilecek her küfürün kendi değerlerimiz ile eşit olduğunu ve yine orada bulunan futbolcuların annesi kardeşi bizimde annemiz ve kardeşimizdir vurgusuna değindi.

İFA Spor – Feriköy maçı hakkında konuşan TFF İstanbul İl Başkanı Yemen  Ekşioğlu iki takımın geçmişte bazı problemleri olsa dahi geçtiğimiz hafta gerçekleşen karşılaşmada birbirlerine ve rakip takımlarına karşı gösterdikleri davranış takdire şayandır bu sebep ile her iki kulübü ve taraftarlarını kutluyorum dedi.

İFA Spor Kulübü Yönetimi, TFF İstanbul İl Başkanı Sayın Yemen Ekşioğlu’na yapmış olduğu bu açıklamalarından ve İFA Spor kulübü hakkındaki görüşlerinden dolayı kendisine teşekkür ediyoruz açıklamasında bulundu.

HABER: MUHAMMET ALİ BAYDEMİR



Hiç yorum yok:

SAL Klasman 27 Nisan 2924 Cumartesi Programı

SAL Klasman A Grubu'nda karşılaşmalar bugün sona eriyor...